Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:17, 16 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja czekam jak ten sęp pierwszej wody na fotki I w dodatku liczę dni.......... jeszcze 7

I pogoda słoneczna... zabrzmiało jak wielki dowcip... ale Polska jet długa i szeroka.. i raz mogę mieć pogodę gorszą Niech będzie sprawiedliwie

Żeby mi tylko prąd zrobili do przyszłej soboty....
ana_art 16:45, 16 maj 2014

no chyba raczej przez tydzień zrobią
Pamiętam jak było spotkanie u mnie. W nocy była okropna ulewa, nie było prądu cały dzień.... totalna masakra, nie dość że padało, było zimno buro i ponuro to jeszcze prądu nie było... W łazience świeciły się świece... z braku czajnika wodę na kawę gotowałam w garnku...nie wspominam tego dobrze...
Urszulla 17:16, 16 maj 2014

Bogdziu, niesamowite przeszkody,
coś z tym brakiem prądu na O. jakaś moda nastała
u Gosi wiosną siedzieliśmy przy lampionach i świeczkach bo akurat tego dnia prądu nie było
Ivvvona 18:00, 16 maj 2014

U nas podobnie - pada i leje - na zmianę, nawet nie ma jak zdjęć zrobić. Pozdrawiam ciepło
Kondzio 19:07, 16 maj 2014

bogdziu buziam badzo bardzo mocno
Kasik 21:21, 16 maj 2014

Bogdziu- z tym prądem to rzeczywiście kłopot. Żyć na przedłużaczach to strasznie denerwujące.
Piwonie żółte - piękne. Muszę się o takie postarać dla mojej mamy. Ostatnio o takich mi mówiła. U mnie zagoszczą za jakiś czas - jak rabatę słoneczną będę tworzyć.

Pozdrawiam
EPODLAS 22:06, 16 maj 2014

U nas na szczęście nie jest tak źle z deszczem. Pada, ale tak spokojnie, a w tej chwili już nie. Bogdziu, urzekła mnie ta żółta piwonia. To jednak piękne kwiaty. Mam nadzieję że kłopoty z prądem niedługo się skończą. Pozdrówka.
Rench 23:06, 16 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Żeby mi tylko prąd zrobili do przyszłej soboty....

Przyjedziemy ze świecami w razie W
Piwonia żółta śliczna,ja tez żółtą kupilam,ale nie ma pączków jeszcze w tym sezonie.
Mala_Mi 00:26, 17 maj 2014

Bogdzia... jedziemy oglądać rh i azaie.. a nie prąd... natomiast jego brak daje w doopcie tobie...
Ja przywiozę zakąski na zimno
Da się podziobać i prądu nie trzeba
Wysyłałam do Ciebie deszcz, ale wiatru nie wysyłałam To jego prywatna indywidualna, i w dodatku głupia inicjatywa.
Bogdzia 07:06, 17 maj 2014

No oddali mi w końcu prąd. Bałam się ze bedzie problem bo jak facet nie wpuszcza na swoja posesje to jak mają zrobic no ale jakoś go urobili.
Deszcz nadal pada ale do soboty przestanie tylko rh wolno sie rozwijają własciwie to sie nie rozwijają i co z tego ze była wczesna wiosna jak one i tak późno bedą.
Nie jestem w stanie wejsc do Was z rewizytami bo zaczynam przygotowania do spotkania wiec i czasu bedzie mało , mam nadzieje ze sie nie pogniewacie.