Ania też tak o wiewiórze marzyła i marzenie sie spełniło więc może i do Ciebie zawita, oczywiście jeśli nie mieszkasz w samym centrum wielkiego miasta.Pozdrówka.
Nadmiaru wody zadne rośliny nie lubią , no chyba ze rośliny wodne. Jeśli będziesz sadzic klony palmowe a nie nasze rodzime to lepiej w osłoniętym miejscu.Powodzenia bo to piekne drzewa i dobrze je miec.
Jest ładniejszy ( tak mi sie wydaje) niż w tym odcinku , warunek trzeba go zobaczyc w odpowiedniej porze.Najważniejszą rzeczą jest dobre ich posadzenie. U mnie do tego roku opuchlaków nie było widac no i podkusiło mnie kupic żurawki i teraz widac że podgryzaja liście . Od wiosny walka z nimi pewna.Jeśli masz pytania to chętnie odpowiem w miarę mojej wiedzy.Pozdrawiam i dzięki za mile słowa.
Zawsze piszę ze lubie róż i one mnie nie lubią. a dzis policzyłam ile ich mam.Doliczyłam się 79 i zaczełam sie rozgladac czy o którejs nie zapomniałam , okazało się że jest do pełnego rachunku 80 szt.No to moglyby mnie polubic jeśli tyle ich kupiłam. (jedną dostałam)
To dzisiejsza róża , na krzaku jest ich jeszcze 16, jedne wieksze inne w pąkach.
Piękne te jesienne fotki i zdjęcia ptaszków przy karmniku Przypomnienie, że trzeba pomyśleć o swoim
Piszesz, że masz 80 róż, to na pewno jest im u Ciebie dobrze Bonica śliczna, taka ciemna, nawet nie wiedziałam, że są różne odmiany
Za rady na temat przebarwiania się drzew pięknie dziękuję, nie dla mnie była, ale też chętnie skorzystam
Do mnie nie zaglądaj, bo na razie nic nie ma
Pozdrówka