Agacia napisałas że dźwiekowiec a akurat u mnie był ten sam co u Ani i to jest waśnie dźwiekowiec. Nie moja wina ze nie sprawdziłas dobrze co on za jeden.Tamtego nie znam.
O wycieczce Ci napisze ale wieczorkiem bo chce teraz iśc do ogrodu .Jak masz ble ble to ja i tak zaglądam minimum 3 razy dziennie , najwyżej nic nie piszę a jeszcze mój M dwa razy to na pewno.
Melduję, że u nas zagościła wiewiórka, hasa w prawo i lewo po jodłach i brzozach. Płoszy wszystkie ptaki i zagląda namiętnie do każdej budki... jaj i pisklaków nie ma, więc może szuka lokum na zimę? Nawet fotkę jakaś udało się zrobić, ale jeszcze nie wstawiałam. Ja grasuję w kuchni u korzystam z laptopa.. a do niego nie wchodzi karta z tego aparatu.
Pozdrawiam zaglądających... do mnie
Bożenko klony sadziłam już dwa razy, ale nie miałam wiedzy o ich uprawie i w efekcie końcowym zmarniały z nadmiaru wilgoci. Teraz jestem bogatsza o wiedzę z Ogrodowiska i będę się starała, żeby urosły mi pięknie.
Bożenko, widziałam odcinek Mai w Twoim ogrodzie Ależ on piękny!!! Masz tak piękne rododendrony, że aż dech zapiera Moje rosną i rosną i ciągle są małe. Twoje są prześliczne Będę do Ciebie zaglądała, może nauczę się jak o nie dbać, żeby tak ładnie rosły Na razie walczę z opuchlakami, które pozżerały liście moim rodkom