Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:22, 26 paź 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Bogdziu zaglądam, różyczkę podziwiam wśród jak Ty to piszesz bladości drzew .
Pozdrawiam cieplutko

Ta jedna jedyna róża cakiem dobrze wygląda na tle ogrodu , nawet mi sie spodobał taki minimalizm. Miłej niedzieli.
Bogdzia 10:24, 26 paź 2014

Agacia napisał(a)
hahaha, ale się uśmiałam Bożenko )) Dziękuję, ale chodzi mi o innego pana! Takiego z długimi włosami

Agacia napisałas że dźwiekowiec a akurat u mnie był ten sam co u Ani i to jest waśnie dźwiekowiec. Nie moja wina ze nie sprawdziłas dobrze co on za jeden.Tamtego nie znam.
Bogdzia 10:26, 26 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Krainę Midasa nam ukradli... nie ma Jakoś damy radę.. ale żal jest..czekać cały rok i dooopa.
Czytam plany na kolejny wypad Też mnie intryguje cos tam wyszperała za granicą.
Ciacho dla Agatki widziałam... u mnie były dwa ciacha.. ciekawe które bardziej jej zasmakowało?? Bo mi i jedno i drugie

Rewizyty nie trzeba, nie ma nowych fotek , nic się nie dzieje, takie samo ble ble. Przymrozku też nie było, chociaż wieczorkami oscyluje koło zera.

Jak coś sie pojawi to dam znać

O wycieczce Ci napisze ale wieczorkiem bo chce teraz iśc do ogrodu .Jak masz ble ble to ja i tak zaglądam minimum 3 razy dziennie , najwyżej nic nie piszę a jeszcze mój M dwa razy to na pewno.
Mala_Mi 11:00, 26 paź 2014

Melduję, że u nas zagościła wiewiórka, hasa w prawo i lewo po jodłach i brzozach. Płoszy wszystkie ptaki i zagląda namiętnie do każdej budki... jaj i pisklaków nie ma, więc może szuka lokum na zimę? Nawet fotkę jakaś udało się zrobić, ale jeszcze nie wstawiałam. Ja grasuję w kuchni u korzystam z laptopa.. a do niego nie wchodzi karta z tego aparatu.
Pozdrawiam zaglądających... do mnie
Bogdzia 13:37, 26 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Melduję, że u nas zagościła wiewiórka, hasa w prawo i lewo po jodłach i brzozach. Płoszy wszystkie ptaki i zagląda namiętnie do każdej budki... jaj i pisklaków nie ma, więc może szuka lokum na zimę? Nawet fotkę jakaś udało się zrobić, ale jeszcze nie wstawiałam. Ja grasuję w kuchni u korzystam z laptopa.. a do niego nie wchodzi karta z tego aparatu.
Pozdrawiam zaglądających... do mnie

Chciałas miec wiewióre to masz. Na pewno szuka lokum na zimę. Byłam u Ciebie ale zdjec nie ma , poczekam.
Urszulla 14:09, 26 paź 2014

Twoja róża ma piękne tło
macham niedzielnie.
gierczusia 14:57, 26 paź 2014

Bogdzia napisał(a)

Chciałas miec wiewióre to masz. Na pewno szuka lokum na zimę. Byłam u Ciebie ale zdjec nie ma , poczekam.

Jak mnie się marzy wiewiór .. Aachh bardzo .. A jakoś przyleź do mnie nie kce

Pozdrowionka Bogdziu
Agacia 16:10, 26 paź 2014

A ja melduję, że wszystko wskazuje na to, że pierwszy raz w życiu widziałam (i to okolicach naszego 'osiedlowego' lasku) sokoła!
Dorota123 18:40, 26 paź 2014

Bożenko klony sadziłam już dwa razy, ale nie miałam wiedzy o ich uprawie i w efekcie końcowym zmarniały z nadmiaru wilgoci. Teraz jestem bogatsza o wiedzę z Ogrodowiska i będę się starała, żeby urosły mi pięknie.
Ewa777 18:50, 26 paź 2014

Bożenko, widziałam odcinek Mai w Twoim ogrodzie Ależ on piękny!!! Masz tak piękne rododendrony, że aż dech zapiera Moje rosną i rosną i ciągle są małe. Twoje są prześliczne Będę do Ciebie zaglądała, może nauczę się jak o nie dbać, żeby tak ładnie rosły Na razie walczę z opuchlakami, które pozżerały liście moim rodkom