Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

bdan 08:03, 27 paź 2014

Ptaszek model niesamowity, żeby tak do zdjęcia pozować

Bodziu, a dlaczego taki nagatywny wpis o różach. Myślę nad kolejnymi rabatkami i róże tez biore pod uwagę.

anabuko1 08:17, 27 paź 2014

Fajniutkie goście w ogrodzie.
Ja tez lubię się przyglądać różnym ptaszkom co odwiedzają mój ogród
Róża śliczna
Mala_Mi 13:01, 27 paź 2014

U mnie pomroziło.. ale za to teraz przypomniało mi jak wygląda słoneczko i niebieskie niebo
Wrzuciłam kiepskie foto wiewiórki.. ale za to mojej wiewiórki Twoje i Matyldy fotki ładniejsze.. ale swoje nawet gorsze jest lepsze
gierczusia 17:24, 27 paź 2014

Bogdzia napisał(a)

Ania też tak o wiewiórze marzyła i marzenie sie spełniło więc może i do Ciebie zawita, oczywiście jeśli nie mieszkasz w samym centrum wielkiego miasta.Pozdrówka.

Nooo nie mieszkam , nie mieszkam...własnie ze pod lasem mieszkam ... Mimo ,ze do centrum Katowic mam 10 min autkiem... Mam .. noo powiedzmy..dziki , lisy , zające , sarny , bażanty i ptice różnej maści , ale wiewiórki nie widziałam jeszcze ani jednej..ciekawe dlaczego

Buziole Bogdziu
Gabriela 18:26, 27 paź 2014

Bogdzia napisał(a)
Zawsze piszę ze lubie róż i one mnie nie lubią. a dzis policzyłam ile ich mam.Doliczyłam się 79 i zaczełam sie rozgladac czy o którejs nie zapomniałam , okazało się że jest do pełnego rachunku 80 szt.No to moglyby mnie polubic jeśli tyle ich kupiłam. (jedną dostałam)

To dzisiejsza róża , na krzaku jest ich jeszcze 16, jedne wieksze inne w pąkach.

Ty lubisz różaneczniki. Jeśli mierzylibyśmy miłość ilością egzemplarzy, to ile masz róż i ile różaneczników w ogrodzie? Żeby nie wyszło, że bardziej, albo przynajmniej tak samo kochasz róże .
Bogdzia 18:42, 27 paź 2014

Gabriela napisał(a)

Ty lubisz różaneczniki. Jeśli mierzylibyśmy miłość ilością egzemplarzy, to ile masz róż i ile różaneczników w ogrodzie? Żeby nie wyszło, że bardziej, albo przynajmniej tak samo kochasz róże .

Masz rację , rh mam ponad 300 i je wolę od róz, ale najlepiej by było żeby i róże ładnie rosły.Róż nie kocham za to ile z nimi kłopotu ale kwiaty mają cudne i pachnące i to się też liczy , ale nie zamienię rh na róże.Pozdrawiam Gabrysiu.
Bogdzia 18:45, 27 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Nooo nie mieszkam , nie mieszkam...własnie ze pod lasem mieszkam ... Mimo ,ze do centrum Katowic mam 10 min autkiem... Mam .. noo powiedzmy..dziki , lisy , zające , sarny , bażanty i ptice różnej maści , ale wiewiórki nie widziałam jeszcze ani jednej..ciekawe dlaczego

Buziole Bogdziu

Posadz jakiegoś orzecha (to rada to żart) albo kup orzechów i wyłoż dla wiewióry ale i bez tego ona do Ciebie zawita jak tyle innych zwierzatek masz wokół.To kwestia czasu i rannego spoglądania w okno.
Ewa777 18:45, 27 paź 2014

Do mnie przylatują sikorki i wróbelki. Czasami sroki. Ale nie dają się sfotografować. Wystarczy ruszyć firanką i już ich nie ma...
Bogdzia 18:47, 27 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
U mnie pomroziło.. ale za to teraz przypomniało mi jak wygląda słoneczko i niebieskie niebo
Wrzuciłam kiepskie foto wiewiórki.. ale za to mojej wiewiórki Twoje i Matyldy fotki ładniejsze.. ale swoje nawet gorsze jest lepsze

Wiwióre widziałam ale zaskoczył mnie mróz u Ciebie. U mnie też wprawdzie był ale tylko raz i zmroził begonie i niecierpki ale wiadomo te rośliny to sama woda.
Bogdzia 18:48, 27 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Do mnie przylatują sikorki i wróbelki. Czasami sroki. Ale nie dają się sfotografować. Wystarczy ruszyć firanką i już ich nie ma...

Trzeba stanąc w oknie i je przyzwyczaic do swojej obecności. Po jakimś czasie przestaną się bac, oczywiście pokarm dla nich konieczny.Pozdrawiam Ewo.