Posprawdzałam i porównałam zdjecia i juz wiem kto mógł je dac. Pretensji miec nie będę bo doszłam do wniosku że w końcu nie ma o co. Dobrze ze mój ogród na tyle sie podoba ze do książek sie nadaje.A zdjęcie nie ja robiłam. Dzięki za informacje że jest w książce. Dziekuje wszystkim za gratulacje.Miłego dnia.
Poniewaz nie ja te opisy robiłam to i poprawiac nie będe a ze zdjecie jest z szerokim planem i dosc duzo na nim roślin to szczegółow nie widac a podpisy zrobione zgodnie z kolorem roślin choc niezgodnie z gatunkiem jaki naprawde rośnie. Ja zmieniac nie bedę.
Dobrze zgaduję że zdjęcie jest sprzed pewnie dwóch lat?
W tym roku Francesca (moja ulubiona) dużo większa, Alfred zresztą też
Buziaki Bogdziu przesyłam.
A ja bym grzecznie napisała, i zapytała się jakim prawem wykorzystali widok Twojego ogrodu... i zażyczyła przynajmniej jednego egzemplarza 83 zł za egzemplarz.. niech przyślą ..a co Fajna książka z obrazkami ci się przyda Sama bym kupiła taka ksiażke ale.. na razie musi poczekać.. są pilniejsze potrzeby.
ja kocham książki i żaden internet tego nie zastąpi.. a jak jeszcze jest tam twój ogród to już wogle miodzio
Sebka fotę wykorzystał kiedyś jakiś sprzedawca..to dostał trochę roślinek za to.. awanturować się już nie ma co.. ale drobny gratis uważam że się należy