Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

martaibartek 08:55, 14 kwi 2013

Ewelinko miłego dnia!!!!

Ja dzisiaj mam zamiar co nie co podziałać w ogrodzie... bo tylko dziś mąż może zająć się dzieciakami-musze więc z tego skorzystać
an_tre 13:26, 14 kwi 2013

Ewelinko masz piękne krokuskowo w ogrodzie i stokrotki w domku słyszałam, ze planujesz wycieczkę do Torunia, warto lubię Toruń, mam do niego sentyment
przesyłam ci trochę wczorajszego słoneczka pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Welka 16:40, 14 kwi 2013

Marta, dziś właśnie jestem sama z dziećmi i nic nie porobię, nawet mimo chęci, ale jutro nadrobię
Aniu, krokusy dziś pozamykane, bo nie było słońca, stokrotki trafiły już na dwór, dołączyły do nich bratki

u rodziców

Welka 16:42, 14 kwi 2013

u mnie (w lampionie jest świeczka, ale miałam tylko taką z 15 cm i jej nie widać)

Welka 16:43, 14 kwi 2013

wczorajsza kępa dziś zamknięta

Pozdrawiam
EPODLAS 17:01, 14 kwi 2013

Ewelino, pokazałaś pszylaszczki, a mnie przypomniało się, że w zeszłym roku kilka wsadziłam Tylko jakieś marne były. Jak pojadę w środę to zaraz pobiegnę zobaczyć czy zakwitły. Dekoracje przed domem bardzo gustowne.
bociek 17:09, 14 kwi 2013

Ewelinko, wczorajsze fotki pszczol w krokusach sa absolutnie fantastyczne. Widac jak duzo pylku maja nazbierane U mnie tez sie uwijaly, a w zeszlym roku wcale pszczol nie bylo, wiec tym wieksza radosc
Dzisiaj niedziela gorsza pogodowo, ale za to kolejne dni zapowiadaja sie wspaniale
Welka 17:55, 15 kwi 2013

Witam!
Bożenko, ja w sumie wsadzałam z pięć kępek przylaszczek, przetrwały dwie. Mój tata w zeszłym roku nabył z 6 kępek różowych, w tym pojawiła się tylko jedna, także sobie czasami znikają niestety Mam nadzieję, że Twoje przetrwały lepiej niż u mnie
Boćku, myślałam ostatnio o Tobie przy wyczesywaniu frosted curls tak jak mi poleciłaś Wczoraj u mnie też było tak sobie, dziś po pracy siedziałam w ogrodzie, ale musiałam zrobić chwilkę przerwy i zaraz idę dalej robić

W końcu mam jakieś kolorowe zdjęcia do pokazania

Welka 17:57, 15 kwi 2013

Znów pszczółki na tej samej kępie

Zanudzę Was krokusami, bo w niektórych bardziej cienistych miejscach dopiero wychodzą, więc przez najbliższe dni będzie co fotografować
Pozdrawiam i zmykam dalej grabić trawę
danuta_szwajcer 19:09, 15 kwi 2013

Piekne bukiety krokusow nam pokazujesz Śliczne Pozdrawiam