Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

monteverde 19:50, 29 wrz 2013

Ewelinko jeszcze bawią się z tym przodem, a ja myślałam, że już masz ładnie no ale dużo nie zostało i ważne, żeby dobrze i solidnie zrobili, rozchodniki ładnie rosną no i te Twoje hosty.... a jak tam grzybki warto podjechać na nie pod G.? pozdrawiam
Milka 10:21, 30 wrz 2013

Welka napisał(a)
Ledwo zaczął, mamy okopy wokół, M teraz częściej bywa poza domem niz w domu, bo się w pracy pozmieniało i się wszystko przeciągaaaaa...
Mam nadzieję, że do zimy choć wjazd będzie normalniejszy
w środę dopiero kopali

tu trzeba sobie wyobrazić przyszły płot

a tu przyszły wjazd

Także jestem cała w nerwach, bo na dwór ciężko wyjść z dzieciakami, bo albo pada, albo strach, że wpadną w jakiś wykop i czy zdążymy przed zimą

Ewelinko, podejdź do tego optymistycznie........jak będzie pięknie, gdy skończą podziwiałam kolory jesieni i rozchodniki
Welka 13:24, 01 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Pozdrówka zostawiam i miłej niedzieli życze.

Dziękuję Bogdziu, była bardzo miła
Pozdrawiam
Welka 13:26, 01 paź 2013

monteverde napisał(a)
Ewelinko jeszcze bawią się z tym przodem, a ja myślałam, że już masz ładnie no ale dużo nie zostało i ważne, żeby dobrze i solidnie zrobili, rozchodniki ładnie rosną no i te Twoje hosty.... a jak tam grzybki warto podjechać na nie pod G.? pozdrawiam

Aniu, przez deszcze M był uziemiony i nic się nie dało zrobić, teraz nadgania. Na grzybach nie byłam, starsza siostra pojechała w niedzielę i mi podarowała trochę na jajecznicę i duży słoik w occie (koźlaki i prawdziwki). My z M nie mamy kiedy się wybrać.
Pozdrawiam
Welka 13:27, 01 paź 2013

irena_milek napisał(a)

Ewelinko, podejdź do tego optymistycznie........jak będzie pięknie, gdy skończą podziwiałam kolory jesieni i rozchodniki

Od soboty nie pada i już M sporo nadrobił, pewnie w przyszłym tyg będzie wylewany fundament, a potem murki już szybko powinny pójść
Pozdrawiam
Welka 13:29, 01 paź 2013

Jak zwykle w biegu, zostawiam widoki z okna, które po wczorajszej i dzisiejszej nocy miałam. Sezon na przymrozki uważam za otwarty. Niestety.

Pozdrawiam
martaibartek 14:21, 01 paź 2013

Ewelinko i mnie taki widok dziś zastał. Buuuuuu
kaisog1 15:00, 01 paź 2013

Ewelina ale macie prace budowlane! No ale pięknie będzie Tego trzeba się trzymać

A zdjęcia powyżej - wykasuj! Nie chcem tego widzieć
Welka 16:50, 02 paź 2013

Marta, u mnie dziś już nie było biało, ale w dzień jest bardzo zimno, że już M rozpalił, bo jakoś przemarzłam na dyżurze w szkole.
Gosia, żeby samo wykasowanie zdjęć pomogło, to na pewno bym skasowała

Prace budowlane przed domem trwają, M usuwa korzenie i pieńki po drzewach, które kiedyś tam rosły (olbrzymie klony), więc roboty chwilowo nie widać, ale jest to konieczne, aby zacząć szalunek.
Pozdrawiam
EPODLAS 20:46, 02 paź 2013

Ewelinko, żeby było lepiej najpierw musi być gorzej. Potem nam zdjęcia piękne będziesz pokazywać z przodu domu. Ale rozumiem, takie wykopy nie są pięknym widokiem, nikt tego nie lubi. Pozdrówka.