Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

as226 01:43, 04 paź 2013

Witam się, jestem tu nowa, super ogród.
Welka 22:00, 04 paź 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewelinko, żeby było lepiej najpierw musi być gorzej. Potem nam zdjęcia piękne będziesz pokazywać z przodu domu. Ale rozumiem, takie wykopy nie są pięknym widokiem, nikt tego nie lubi. Pozdrówka.

Bożenko, mamy kolejne opóźnienie, bo dzieciaki chore i M normalnie mógłby robić już od rana, a tak musi czekać aż wrócę z pracy i zajmę się dziećmi, ale myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia będzie wylewana podmurówka.
Pozdrawiam
Welka 22:01, 04 paź 2013

as226 napisał(a)
Witam się, jestem tu nowa, super ogród.

Witam Asiu, zaraz postaram się Ciebie odwiedzić
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Welka 22:04, 04 paź 2013

Mam kilka wczorajszych zdjęć, dzisiejsze po nocnym przymrozku byłyby za bardzo przygnębiające.
aksamitki w szklarni się trzymają, te z warzywniaka już wczoraj powyrywałam, bo mróz zrobił swoje

trzmielina oskrzydlona

mariken, wczoraj piękny, po dzisiejszej nocy praktycznie bez liści - dobrze że choć udało im się zmienić kolor, ale tyle czasu czekałam na żółciutki i nie zdążyłam się nim nacieszyć
Welka 22:06, 04 paź 2013

berberys jeszcze się nie przebarwił

i tylko tyle mam

Pozdrawiam
Mala_Mi 09:29, 05 paź 2013

Ewelinko... mi też zdążył się kurczak zrobić żółty... i zostały sie badyle..... .. tyle czekamy by 2 dni sie pocieszyć... ale zapowiadają pogdę, to chociaż roboty budowlane będą u Ciebie szły pełna parą..
WilczaGora 21:31, 06 paź 2013

ja też nie zdążyłam się nacieszyć miłorzębem
dziękuję za wizytę i będę zaglądać do Ciebie
wietrzyk 09:37, 07 paź 2013

i tylko tyle mam

Hej
A moim skromnym zdaniem, to wcale niemało
Ładna okolica i ogród coraz piękniejszy, co widać jak się porówna zdjątka z początku wątku. Nie przejmuj się remontem, teraz boli, ale za rok porównasz zdjęcia "przed" i "po" i uśmiechniesz się z niedowierzaniem.
Okolice Olsztyna - piękne... Przejeżdżam co roku na moją ukochaną Suwalszczyznę i zawsze mam to samo wrażenie, że od Olsztyna robi się prawdziwie zielono
Pozdrawiam

p.s. czy mogłabyś napisać co to za mata jest na siatce i jak jest umocowana? też bym się chciała osłonić od chwastowiska jakie mam za płotem
Magda70 09:41, 07 paź 2013

Welka napisał(a)
Mam kilka wczorajszych zdjęć, dzisiejsze po nocnym przymrozku byłyby za bardzo przygnębiające.
aksamitki w szklarni się trzymają, te z warzywniaka już wczoraj powyrywałam, bo mróz zrobił swoje

trzmielina oskrzydlona

mariken, wczoraj piękny, po dzisiejszej nocy praktycznie bez liści - dobrze że choć udało im się zmienić kolor, ale tyle czasu czekałam na żółciutki i nie zdążyłam się nim nacieszyć

Białe aksamitki???? Kurcze...cudne - bardziej od pomarańczowych mi się podobają...Chyba na wiosnę będę musiała poszukać
Mój mariken ma jeszcze żółciutkie listki Dziś przymrozku nie było i przez kilka następnych dni nie będzie...chyba
EPODLAS 22:52, 07 paź 2013

Ewelinko, widzę że masz trzmielinę oskrzydloną. Zawsze tak chciałam ją mieć. Ostatnio u Szmita pytałam o nią, ale powaliła mnie cena, ponad 200 zł. Ale jesienią wygląda przepięknie. Może kiedyś ją zdobędę