Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 21:22, 21 paź 2013

berberys erecta

i dzisiejsze

magical candle najlepiej zniosła niedawne przymrozki

green jewel
Welka 21:24, 21 paź 2013

A teraz moje tegoroczne nabytki, chryzantemy zimujące i mam nadzieję, że naprawdę przezimują, bo dają rewelacyjny kolor w ogrodzie
z 14.10

dzisiejsze

Welka 21:25, 21 paź 2013

14.10

dziś

a ta dopiero się rozwija
Kondzio 21:26, 21 paź 2013

śliczne chryzantemy
Welka 21:27, 21 paź 2013

Pomiędzy wizytami w szpitalu, zajmowaniem się dziećmi i domem oraz pracą robiłam z teściem balustradę
przed

po

Zaległości u Was mam ogromne, jutro się za to zabiorę
Welka 21:29, 21 paź 2013

Kondzio, dzięki.
Pamiętam o nasionach jeżówki, ale część gnije i czekam na kilka dni bez deszczu, to może pozostałe będą się nadawały.
Pozdrawiam
as226 00:56, 22 paź 2013

Witam, trzymaj się, wyobrażam sobie jakie masz nerwy jeśli chodzi o tatę, ostatnio również miałam zbliżoną sytuacje ;( pozdrawiam
Magdalenka 11:25, 22 paź 2013

Trzymaj się kochana. Dobrze, że z tatą już lepiej Oby tak dalej.
Buziaki
Mala_Mi 20:31, 27 paź 2013

Ewelinka.. będzie dobrze.. to w kwestii Taty.... znam to wszytko bo w marcu mój M miał też udar.. a nawet kolejne w szpitalu... był sparaliżowany do połowy, nie mówił... wiec wiem co przezywasz...
W tym tygodniu mój M kupił sobie sprzęt narciarski do telemarku... będzie sie uczył jeździć.. bo na zwykłych nartach już mu sie nudzi.... ma problem z schodzeniem po schodach, a tak to mówi że jest sprawny na 98% (dziury w mózgu mówi że nie widać, wiec tego nie liczy). Rehabilitacja, dieta i leki.. i pozytywne nastawienie to chyba recepta na sukces.. ... Będzie dobrze..... Tato twój może być w wieku mojego M... to tak nie ogrodowiskowo..... na forum przetrwałam najgorsze chwile..

A z ogrodowiskowych rzeczy to piękna balustrada.. taka z motywami ogrodowymi I itea.. kolor zachwyca
Welka 22:27, 07 lis 2013

Asiu, Magdo i Aniu dzięki za wsparcie
Niestety czasowo nie wyrabiam, dziś jestem tylko dzięki Ani asc, bo bardzo mi pomogła - wczoraj dowiedzieliśmy się z M, że oprócz nowej drogi zrobią nam także oświetlenie na ulicy i super, tylko zapomnieli dodać, że kable miały iść przez naszą działkę. Dziś wykopali dziury pod słupy i jak wróciłam do domu i to zobaczyłam, to myślałam, że całą gminę rozniosę. Na szczęście Ania podpowiedziała co robić i słup został przestawiony, więc żadne kable mi nie będą dyndać nad działką. Tak w dużym skrócie.

Tata coraz lepiej, chodzi już bez kuli (oczywiście ciut jak ten Tofik z kabaretu, ale sam się już z tego śmieje), pięść zaczyna zaciskać, mowa w zasadzie bez zastrzeżeń. On sam i my jesteśmy trochę spokojniejsi, bo idzie ku dobremu

Od jutro po 12 mam już wolne i jeden dzień wolnego w gratisie, więc na głowie stanę, ale na dłużej wpadnę na Ogrodowisko.
Pozdrawiam