Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

monteverde 22:51, 07 lis 2013

Ewelinka cieszę się, że tata wychodzi z choroby masz u M buziaki, wiesz za co, chciał do Ciebie dzwonić i dziękować gdzie kupiłaś te chryzantemki? jak się nazywają ? są śliczne ja dzisiaj skończyłam obsadzać warmiński, też się bardzo z tego cieszę pozdrawiam, a balustrada prześliczna
Welka 20:27, 08 lis 2013

Aniu, jak tylko tata będzie sprawny, to jeszcze coś tam na pewno dostaniecie
Chryzantemy zamawiałam z innego forum, jak będziesz chciała to dam Ci namiary albo napisz jak się je rozmnaża to zrobię Ci sadzonki
Welka 20:32, 08 lis 2013

Siostra znalazła ostatnio jakiś wianek na stylowych i sobie podobnego zażyczyła, to przy okazji i dla siebie zrobiłam, bo do świątecznych jeszcze czas, a jesienny z głogu już był brzydki.
Wersja czerwona dla mnie, fioletowa dla mamy i siostry, tu jeszcze przed czyszczeniem kleju, bo był za gorący. Chyba ten fioletowy jednak bardziej mi się podoba, ale na wymianę pewnie nie pójdą

Welka 20:36, 08 lis 2013

Spróbuję, choć w niewielkim procencie, nadrabiać.
Pozdrawiam
Bogdzia 20:38, 08 lis 2013

Poczytałam o Twoich problemach ale ponieważ wygląda na to ze wszystko dobrze sie skończy to nie ma powodu do zmartwień . To fajnie ze Ania Ci pomogła bo kable nad ogrodem sa niezbyt dekoracyjne. Teraz troszke wolnego to złapiesz oddech po tych trudnych chwilach, wiec odpoczynku i wszystkiego dobrego na najbliższe dni życzę.
monteverde 21:23, 08 lis 2013

Welka napisał(a)
Aniu, jak tylko tata będzie sprawny, to jeszcze coś tam na pewno dostaniecie
Chryzantemy zamawiałam z innego forum, jak będziesz chciała to dam Ci namiary albo napisz jak się je rozmnaża to zrobię Ci sadzonki

Oki a nazwę znasz?
Tess 22:34, 08 lis 2013

Śliczne wianki.

Cieszę się, że z Tatą już lepiej no i że jesteś już
EPODLAS 23:27, 08 lis 2013

Ewelinko, mam nadzieję, że tata będzie wkrótce całkowicie zdrowy. Nie wiem dziewczyno, kiedy to wszystko robisz. Jesteś niesamowita i bardzo pracowita. Szczerze cię podziwiam.
Chryzantem naprawdę ładne, ich kolory na pewno pięknie ożywiają teraz ogród. Pozdrówka.
beta 08:30, 09 lis 2013

cześć Ewelinko...fajnie, że się pokazałaś...ciężkie chwile przeżyłaś....współczuję....i chylę czoła, bo wiem co to znaczy udar, mój Wujek miał, niestety nie wrócił już do pełnej sprawności.....

a ta barierka to majstersztyk....cacuszko takie....piękna

pozdrawiam Ewelinko
malgocha1960 12:25, 10 lis 2013

Ewelinko,dobrze,ze z tatą lepiej,bo rodzina w komplecie to najważniejsza rzecz w zyciu.
Oby chryzantemy przetrwały zimę,bo moje 2 lata temu ,kiedy byłą bezśnieżna zima nie odbiły niestety.
Ewelinko,mam pytanie nie ogrodowe,gdzie zamawiałaś gzymsy wkoło okien,bo wiosną będę robić elewację i własnie z gzymsami.