Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 10:20, 04 kwi 2013

Zobaczcie ile napadało, moja juka przez całą zimę nie była tak zasypana

a krokusy pod taką warstwą śniegu

Dzisiaj kolejne opady śniegu
hanka_andrus 13:04, 04 kwi 2013

Ale hipek u Bożenki piękny wstawiłaś! Śniegu nie zazdroszczę, u mnie powoli schodzi! W ogródkach gdzie nie gdzie kwiatki, a ja może jutro skoczę obejrzeć moje rabatki. Hanusiam!
eliza3 13:13, 04 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Ale hipek u Bożenki piękny wstawiłaś! Śniegu nie zazdroszczę, u mnie powoli schodzi! W ogródkach gdzie nie gdzie kwiatki, a ja może jutro skoczę obejrzeć moje rabatki. Hanusiam!

Haniu, dobrze, że u Ciebie śnieg schodzi, bo u mnie przybywa
Chętnie zobaczę relację z Twoich rabatek, może się trochę pocieszę jak zobaczę cosik zielonego, bo u mnie biało, biało, biało...

edit.
Za Twoją radą mama przycięła pelargonie i zrobiła mi sadzonki... teraz czekam aż się ukorzenią
Pochwalę się jak podrosną
Bogdzia 15:15, 04 kwi 2013

Rzeczywiscie hipek sliczny. Śnieg będzie juz topniał zobaczysz, idzie wiosna. Pozdrówka zostawiam.
popcorn 15:20, 04 kwi 2013

Ech ten śnieg... u nas tez ciagle nowy popaduje, a jest +4 stopnie!
masakra

pozdrawiam!
eliza3 16:01, 04 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Rzeczywiscie hipek sliczny. Śnieg będzie juz topniał zobaczysz, idzie wiosna. Pozdrówka zostawiam.

Bogdziu, skoro piszesz, że wiosna idzie to czekam cierpliwie, ale zanim to wszystko stopnieje, a potem ziemia trochę obeschnie to trochę czasu minie... a już chciałabym , chciała...
Pozdrawiam cieplutko
eliza3 16:03, 04 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Ech ten śnieg... u nas tez ciagle nowy popaduje, a jest +4 stopnie!
masakra

pozdrawiam!

U nas też na plusie, ale śnieg się trzyma, jest go dużo i jest bardzo ciężki, rośliny pod nim chyba ucierpią, boję się żeby nie wygniły
Mala_Mi 20:41, 04 kwi 2013

Rośliny nie wygniją, byle się nie połamały.... Ja poddałam się i nie odgarniam... sytuacja zyciowa podjęłą za mnie decyzję i co ma być to będzie.... .. ale co tam.. musi być dobrze.
eliza3 21:01, 04 kwi 2013

asc napisał(a)
Rośliny nie wygniją, byle się nie połamały.... Ja poddałam się i nie odgarniam... sytuacja zyciowa podjęłą za mnie decyzję i co ma być to będzie.... .. ale co tam.. musi być dobrze.

Aniu, będzie dobrze, wiosna wszystko nadgoni, a jeżeli coś ucierpi to później, albo w przyszłym roku wynagrodzi.
Pozdrawiam serdecznie i życzę , aby wszystko Ci się poukładało po Twojej myśli.
danuta_szwajcer 16:31, 05 kwi 2013

U mnie tez Elu takie warstwy śniegu i juz widze jak mi połamalo gałęzie a ile powyginanych jest , mam tylko nadzieje, ze hortensje nie połamało? bo z okna widze tylko jak sa powalone do ziemi i przygniecone tym sniegiem. Odgarniałam śnieg ale mam tego tyle no i ciagle nowa dostawa była juz i chora teraz jestem z tego odsniezania ale teraz to juz chyba po niedzieli naprawde bedzie wiosna)pozdrawiam