Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

ewsyg 22:59, 22 lip 2013

Też bym taką chciała - jest piękna

anna_g 23:06, 22 lip 2013

Eliza - dziękuję za informację o jukach Poczytałąm o przetaczniku. Rabata pod oknem robi wrażenie. Ale przyłączam się do ochów i achów nad wędzarnią - strasznie mi się podoba i uważam że naprawdę jest ozdobą ogrodu - tym bardziej jeśli jest wykorzystywana do robienia pyszności... Cudniasta.
Szkoda że u Alinki Cię nie będzie - ale na Twoim miejscu też wybrałabym morze choć cieszę się ze spotkania u Alinki jak ta goopia
Bogdzia 23:19, 22 lip 2013

O to już nie byle jakie luksusy masz i takie pyszności można robic . Piękna wędzarnia . mój M już ze trzy lata się zastanawia czy zrobic i jakoś nie moze się zdecydowac.Fajnie miec taki domeczek pod ręka z którego same pyszności wychodza.Pozdrawiam i nieco zazdroszcze.
GorAna 23:34, 22 lip 2013

ewsyg napisał(a)
Też bym taką chciała - jest piękna

Piękna ta wędzarnia..a jakie smakowitości przygotowane gratuluję wykonawcy
Pozdrawiam
Mala_Mi 11:10, 23 lip 2013

Melduję, że jestem nie na bieżąco..ale wędzarnię widziałam........ jest super..... de lux.. i w ogóle... czy swojego M wypożyczasz na dni......... (ile trzeba by to zrobić???)

Ścięłam skoro świt kwiatostany juki i stwierdziłam mus w przerwie chociaż na sekundkę do Ciebie BO co patrzę na juki to o Tobie myślę ....
danuta_szwajcer 11:16, 23 lip 2013

Super ten wędzarnik: Moj M tez postawił i pyszności są ale o dziwo nigdy ryb jeszcze nie zrobił a wygląda ten łosoś , że aż ślinka cieknie: Pozdrawiam serdecznie
eliza3 14:48, 23 lip 2013

Ewuś od pomysłu do realizacji trochę minęło, ale warto było czekać

Aniu, dzięki w imieniu męża Troszku żałuję, że nie będzie mnie na spotkaniu, ale wyjazd z wnusią bezcenny, mam ją tylko raz w roku na wakacje.

Bożenko, jeżeli mąż się zastanawia, to powiem, że warto. To co kupujemy bywa różnej jakości, a jak samemu mięsko się zrobi to i lepiej smakuje i satysfakcja gwarantowana

Aniu, pogratuluję mężowi i dziękuję

Aniu asc, szkoda, że mnie nie będzie u Alinki (miałam być), wtedy byś się ugadała z moim M, wszystko by Ci wytłumaczył. Wędzarnia powstawała w wolnym czasie, więc troszkę zeszło...
Ja też dzisiaj ucinałam badyle jukom, a właściwie piłowałam piłką do drewna, bo inaczej nie dałoby rady

Danusiu, na ryby mamy ruszt, pół godzinki i gotowe, a ciepła prosto z wędzarni pycha... spróbujcie.

zuza12 14:51, 23 lip 2013

Kurcze jaka superzasta wędzarnia. U nas miała być realizowana w tym roku iM uciekł na misję, więc czekam cierpliwie do następnego roku. Może się doczekam. Gratulacje dla wykonawcy.
Pozdrawiam
popcorn 15:20, 23 lip 2013

Zazdroszcze wedzarni! Jak nam sie dzialke uda powiekszyc, na pewno sobie taka postawimy Buziam!
pokaz kiedys pysznosci ktore z niej wyjmiesz mmm
eliza3 16:04, 23 lip 2013

zuza12 napisał(a)
Kurcze jaka superzasta wędzarnia. U nas miała być realizowana w tym roku iM uciekł na misję, więc czekam cierpliwie do następnego roku. Może się doczekam. Gratulacje dla wykonawcy.
Pozdrawiam

Zuza, co się odwlecze to nie uciecze Przyjdzie i na to czas.