Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 21:07, 13 lis 2012

monteverde napisał(a)
Fajna wizualizacja Gosi, będziesz Kasiu sadziła? różyczki są wdzięczne, u mnie też jeszcze kwitną choć nie wszystkie

Jakie miłe odwiedzinki
Fajna, nie?
Będę sadziła, przesadzała i....nie mogę się doczekać wiosny
Moje też nie wszystkie, ale cieszę się tym co jest Będzie gorzej Ale do wiosny z każdym dniem bliżej
Mala_Mi 21:53, 13 lis 2012

Poczytałam... nic mądrego nie wymyśliłam, ale ślad zostawiam... że byłam.. kotki pogłaskałam, różę powąchałam (wygląda na taka samą jak moja.. ciekawe jak przezimuje)....... i byle do wiosny....
Koniec zaplanowanej przerwy i do pracy....
Kindzia 08:31, 14 lis 2012

asc napisał(a)
Poczytałam... nic mądrego nie wymyśliłam, ale ślad zostawiam... że byłam.. kotki pogłaskałam, różę powąchałam (wygląda na taka samą jak moja.. ciekawe jak przezimuje)....... i byle do wiosny....
Koniec zaplanowanej przerwy i do pracy....

Ale miły ślad
Tamtą zimę przetrwały, jest szansa
Teraz ja do pracy wracam.
eliza3 15:36, 14 lis 2012

Kasiu, ale kociaczki urosły, milusie są, a róże... szkoda słów co Ty robisz, że ciągle są tak piękne
Kindzia 16:41, 14 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Kasiu, ale kociaczki urosły, milusie są, a róże... szkoda słów co Ty robisz, że ciągle są tak piękne

Rosną jak na drożdżach, mam nadzieję, że wiosną nie podwoi się ich ilość
Róże zawsze i wszędzie są piękne. Przecież królowe
Milka 13:05, 15 lis 2012

Kociaki cudne ale najważniejsze, że w skuteczny sposób zwalczyłas chorobę i planujesz i wiosnę widzisz tuż..tuż
będzie się działo, miłego dnia..u mnie mroźny i piękny
Kindzia 18:58, 15 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Kociaki cudne ale najważniejsze, że w skuteczny sposób zwalczyłas chorobę i planujesz i wiosnę widzisz tuż..tuż
będzie się działo, miłego dnia..u mnie mroźny i piękny

O! Już jesteś Irenko
Tak łatwo się nie daję, jestem "niezastąpiona" w pracy A teraz zbliża się bardzo pracowity okres, do kwietnia przynajmniej muszę być na chodzie O, przepraszam, będę miała przerwę świąteczno-noworoczną A potem już nie ma zmiłuj się
U nas też ranki białawe...
JulkAd 19:00, 15 lis 2012

Kasiu w końcu po 2 dniach nieobecności dotarłam...tydzień to jakiś taki ciężki czas do zaglądania na Ogrodowisko, w pracy przerwy krótkie, a później dom woła... cięszę się, że u Ciebie ze zdrówkiem już dobrze
Napisz mi czy już otulałaś swoje hortensje ogrodowe? Ja nie bardzo wiem, czy to już czas...na razie im "nóżki" przykryłam jabłonkowymi liśćmi
Tez Kasiu szkoda, że tak daleko do Ciebie mam...nawet ten Wrocław mam za daleko jak na popołudniowe spotkania

Pogoda u mnie niesprzyjająca do prac ogrodowych, mgła i mróz to niezbyt ciekawa perspektywa do grabienie liści

Do Twojej rabatki wrócę i myśleć będę, ale mam kilka spraw na głowie...szykowanie małe, bo Kuba leci w poniedziałek, a tam mało ciekawie ostatnio, mam jednak nadzieję, że wszystko będzie ok.
Kindzia 19:03, 15 lis 2012

Chyba nadszedł ten czas żeby okrywać zacząć. Jutro chyba uda mi się zdążyć z kopczykami dla róż. Jak przyjeżdżamy to mało czasu zostaje, szybko ciemno się robi.
W sobotę do południa kopczyki z kory dla hortensji ogrodowych, rododendronów i magnolii. I chyba już hortensjom kaptury założę. Dwa tygodnie nie pojedziemy. Czyli dopiero w grudniu tam będę znowu
JulkAd 19:11, 15 lis 2012

No to i ja przykryję swoje powoli kapturami...do tej pory rh nigdy nie przykrywałam, ale może dlatego, że w zaciszu jest?