Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Mala_Mi 11:33, 06 mar 2013

Instrukcja na potem, bo nie mam czasu, co do trawek i bukszapnów sie nie wypowiadam, bo to już nie moja dziedzina... tzn bukszpany .
Pod wpływem ogrodowiska odkryłam, że mam nawet niechcący kilka bukszpanów w ogrodzie i je pierwszy raz przystrzygłam w zeszłym roku

Wylewka to u mnie na razie ta rura czarna z której wypływa woda.. pasuje dać coś innego..tzn nałożyć na tego węża..... taki rzygacz mi potrzebny.. a nawet 3 bo z 3 kaieni będzie sie lała woda ze sodka, ale chłopaki mi zepsuły wiertarkę przy wierceniu i nie skończyliśy, a potem już nie było czsu i jak zwykle prowizorki najtrwalsze... tylko jeden kamień mam przewiercony, a reszta czeka
Kindzia 12:02, 06 mar 2013

asc napisał(a)
Instrukcja na potem, bo nie mam czasu, co do trawek i bukszapnów sie nie wypowiadam, bo to już nie moja dziedzina... tzn bukszpany .
Pod wpływem ogrodowiska odkryłam, że mam nawet niechcący kilka bukszpanów w ogrodzie i je pierwszy raz przystrzygłam w zeszłym roku

Wylewka to u mnie na razie ta rura czarna z której wypływa woda.. pasuje dać coś innego..tzn nałożyć na tego węża..... taki rzygacz mi potrzebny.. a nawet 3 bo z 3 kaieni będzie sie lała woda ze sodka, ale chłopaki mi zepsuły wiertarkę przy wierceniu i nie skończyliśy, a potem już nie było czsu i jak zwykle prowizorki najtrwalsze... tylko jeden kamień mam przewiercony, a reszta czeka

Jasne Aniu.

Bukszpany? Niechcący ???

Wylewka skojarzyła mi się tylko z wylaniem podłogi, widać, że niedawno budowa mi się skończyła , a Tobie chodzi o takie dysze? Poszukam.

Milka 12:23, 06 mar 2013

Ocho, Ania cię kamykami i wylewkami zaraziła, Kasiu, jeszcze ciut i nie nadążę, tyle u ciebie będzie się działo
Kindzia 12:46, 06 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Ocho, Ania cię kamykami i wylewkami zaraziła, Kasiu, jeszcze ciut i nie nadążę, tyle u ciebie będzie się działo

Irenko u mnie wszystko w rozsypce, wszystko oprócz projektu

W sobotę chłop do projektu bruku przyjeżdża...najpierw to muszę...
Milka 13:04, 06 mar 2013

czyli projekt rusza!!
Kindzia 13:14, 06 mar 2013

irena_milek napisał(a)
czyli projekt rusza!!

Irenko ja wiem, że Twój optymizm jest powszechnie znany

Najpierw chłop pomierzy, wyceni i chyba w kwietniu się załapię A to jest pierwsza rzecz, którą trzeba zrobić. Może namówię eMa na przekopanie chociaż tej rabaty z projektu i wydzielenie jej
Kindzia 13:14, 06 mar 2013

Julcia taka drabinka?

Kindzia 13:17, 06 mar 2013

I odpowiedź Ani w/s luiski

Jeszcze jedno pytanie Aniu. Czy te Louis Odier trzeba podpierać jakoś? Czy mogę posadzić jak jakąś wielkokwiatową, a ona się utrzyma sama?

Na razie podpory jej nie potrzeba, a potem zobaczysz co będzie, jak silna urośnie .
Ale raczej poradzi sobie bez podparcia.

Czyli drabinka nie potrzebna
grazyna 14:13, 06 mar 2013

Kasiu chcesz kupić Louis Odier ?! Jej, jaki ona ma zapach ! Coś wspaniałego, najlepsze perfumy świata ! Mam tylko jedną, kupioną w ubiegłym roku ale myślę o kolejnych sztukach, coby w różnych częściach ogrodu ją posadzić. Za zapach i urodę ! Ściskam, wiosna u Ciebie bogata w robotę będzie
Kindzia 14:24, 06 mar 2013

grazyna napisał(a)
Kasiu chcesz kupić Louis Odier ?! Jej, jaki ona ma zapach ! Coś wspaniałego, najlepsze perfumy świata ! Mam tylko jedną, kupioną w ubiegłym roku ale myślę o kolejnych sztukach, coby w różnych częściach ogrodu ją posadzić. Za zapach i urodę ! Ściskam, wiosna u Ciebie bogata w robotę będzie

Tak Grażynko, dwie kupię, między nogi słupa. Dobrze, że warto

Twoja sztywno rośnie? Jaką masz dużą po roku?

Oj tak, zanosi się