Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Tamaryszek 19:59, 02 kwi 2013

Witaj Wiktorio! Iza ma rację, ta pogoda pozwala na odwiedziny w pięknych ogrodach. Skojarzenie Gabrieli co do osi widokowej Od Vicarage i Twojej jak najbardziej trafne. Przecież widziałam.
A magazyn kupiony - miałaś rację, naprawdę dobry!
nieszka 20:08, 02 kwi 2013

Wiktoria aż się boję pytać co u Ciebie...
Dajesz jakoś radę???
Jeszcze chwilka, jeszcze momencik...
vita 21:31, 02 kwi 2013

Agnieszko, figo, serdeczne dzięki za życzenia. Święta pogodowo nie były ciepłe, ale wiosna już tuż, tuż.
Dzisiaj z bałwana figo, niewiele pewnie zostało? Był bardzo zabawny ten kwietniowy bałwan-wielkolud.
vita 21:43, 02 kwi 2013

Kuklik napisał(a)
Witaj Wiktorio może i dobrze, że ten śnieg i zimne święta, bo dzięki temu odkryłam Twój ogród Też kocham piwonie. Idę zwiedzać dalej Twój ogród, jest przepiękny

Witaj Izo Mamy chyba trochę podobne upodobania roślinne, to tak po pobieżnej wizycie mogę stwierdzić. Piwonie są mi szczególnie bliskie, mam ich sporo i ciągle kupuję nowe. Z przyjemnością wrócę do twojego wątku, dopytam o wieczornik. Dziękuję i pozdrawiam.
vita 21:56, 02 kwi 2013

Tamaryszek napisał(a)
Witaj Wiktorio! Iza ma rację, ta pogoda pozwala na odwiedziny w pięknych ogrodach. Skojarzenie Gabrieli co do osi widokowej Od Vicarage i Twojej jak najbardziej trafne. Przecież widziałam.
A magazyn kupiony - miałaś rację, naprawdę dobry!

Iza, jaka niespodzianka, witam Cię, witam. Cieszę się, że trafiłam ze swoją opinią na temat pisma.
Co do porównania i skojarzeń, to te, trochę mnie peszą. Ale obie jesteście bardzo miłe, dzięki.
Mam nadzieję, że pogoda pozwoli Ci rozpocząć prace w ogrodzie, najwyższa pora. Pewnie tegoroczne plany, jak zwykle zresztą, masz bardzo ambitne? Pozdrawiam Cię serdecznie.

vita 22:01, 02 kwi 2013

nieszka napisał(a)
Wiktoria aż się boję pytać co u Ciebie...
Dajesz jakoś radę???
Jeszcze chwilka, jeszcze momencik...

Dzięki Agnieszko, o dziwo dzisiaj było całkiem wiosennie. Chłodno, ale ze słońcem i udało mi się pozgarniać śnieg znad cebulowych roślin. Najbardziej boję się o szachownice, nie wiadomo jak śnieg będzie się topił. A jest go jeszcze! Wszyscy na ten 'momencik' czekamy i doczekamy się! Pozdrawiam.
barbara_kraj... 00:33, 03 kwi 2013

A u mnie w mieszkaniu wiosna z zimą się przeplata; kwitną iryski i grudnik
vita 17:23, 04 kwi 2013

Widziałam, Basiu, przynajmniej tyle mamy radości z tej wiosny!
Gdyby nie doniczki z nowymi nabytkami w piwnicy, krucho byłoby ze mną.
Po jednym, słonecznym dniu mam nowy nawrót zimy. Moje ręce sięgają bruku, z rezygnacji i z długotrwałego szuflowania. Z dachu schodzą lawiny, coż, tak to jeszcze nie było nigdy.

monteverde 17:43, 04 kwi 2013

Vita zostawiam krokusiki, żeby Ci tak smutno przez ten śnieg nie było
popcorn 18:03, 04 kwi 2013

Vita, pozdrawiam! W przyszły piątek ma być już kilkanaście stopni na plusie
Lato od razu przyjdzie, skoro wiosny nie było w tym roku

pozdrawiam!