Serdecznie dziękuję, Mariuszu, Elizo, Beatko, Bogdziu, Ula, Aniu monteverde, Marleno
Mam nadzieję Mariuszu, że nie weźmiesz mi za złe, widząc, że otrzymaną od Ciebie kartkę (świetny pomysł, wytęsknione, własne pszylaszczki) przesyłam dalej, u siebie, z życzeniami?
Wszystkim nam życzę, aby to były Dobre Święta, Święta Zmartwychwstania i budzenia się życia w przyrodzie. Tak wyczekiwane, niech da nam nowe siły do pracy i przyniesie wiele radości.
Pszczółko, Agnieszko, Marzenko, Miro, ciężko nas w tym roku doświadcza zima. "Musi się zmienić" ; "Jeszcze kilka dni..." powtarzam sobie co rano, nawet nie zerkając za okno. Miro, białe jest piękne, chociaż chwilowo popadło w niełaskę. Ładnie to napisałaś. Dziękuję dziewczyny, życzę Wesołych Świąt i spotkania z Wiosną, nie ważne, czy za tydzień, czy za trzy.
Beatko, dzisiaj wiosna z zewnątrz na pierwszym miejscu. Wzajemnie, podobnie na brak wiosny cierpimy
Ewelinko, Aldono, Aniu DS, serdeczne dzięki za życzenia, odwzajemniam. Niech wreszcie upragniona wiosna stanie się faktem.
Witaj Wiktorio może i dobrze, że ten śnieg i zimne święta, bo dzięki temu odkryłam Twój ogród Też kocham piwonie. Idę zwiedzać dalej Twój ogród, jest przepiękny