Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 23:41, 19 lip 2014

ewa004 napisał(a)
Buziaczki zostawiam

Ewuniu miło Cię gościć i również pozdrawiam
wiunia 23:43, 19 lip 2014

grazyna napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam Wiuniu

Grażynko dawno u Ciebie nie byłam taka ze mnie zmora, ale jestem taka zalatana, że nawet nie mam czasu pstryknąć fotek, ale obiecuję poprawę
wiunia 23:45, 19 lip 2014

Magdalena25 napisał(a)
Ja też czekam na zdjęcia
Pozdrawiam gorąco

Witaj fotki jutro jakieś będą
wiunia 23:49, 19 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Podobają mi się te ozdobne pompy no i wodniki również ze ściankami z cegły czy kamienia.Pompa to moje marzenie A ile można na wodzie do ogrodu zaoszczędzić.
Pozdrawiam Wiuniu

To fakt trochę na wodzie można zaoszczędzić ale nanosić się tych konewk też trzeba z pompy podlewam raczej tylko doniczkowe i to co konieczne w dniu kiedy można sobie odpuścić podlewanie całości ale mimo wszystko to fajna sprawa taka pompa powiem nieskromnie Pozdrawiam serdecznie!
23:54, 19 lip 2014
wiunia napisał(a)

To fakt trochę na wodzie można zaoszczędzić ale nanosić się tych konewk też trzeba z pompy podlewam raczej tylko doniczkowe i to co konieczne w dniu kiedy można sobie odpuścić podlewanie całości ale mimo wszystko to fajna sprawa taka pompa powiem nieskromnie Pozdrawiam serdecznie!

A ja myślałam,że ta pompa to też służy temu,że daje ciśnienie i wąż można podłączyć i leje się samo tak jak z wodociągu.Nie można tak zrobić?
00:06, 20 lip 2014
Wiuniu zmykam do spania,spokojnej nocki
wiunia 00:45, 20 lip 2014

Aniulka napisał(a)

A ja myślałam,że ta pompa to też służy temu,że daje ciśnienie i wąż można podłączyć i leje się samo tak jak z wodociągu.Nie można tak zrobić?

No wiesz ja się na tym nie znam ale raczej taka pompa to tylko do ręcznego pompowania ale zapytam M czy taka opcja o której piszesz jest możliwa to by była super sprawa. Ta moja to tak zwana abisynka i M mówi, ze jak zabraknie wody w kranie lub nie będzie prądu to można sobie napompować z pompy świeżej zimnej wody spokojnej nocki
agatanowa 00:48, 20 lip 2014

Hej Wiunia, przyszłam pooglądać, co tam u Ciebie i przeczytałam o nowych zakupach, cięciu grabików, pompie. Ciekawa jestem zdjęć
agatanowa 00:50, 20 lip 2014

A się rozminęłyśmy! Ja byłam u Ciebie, gdy Ty u mnie Dziekuję za miłe słowo
wiunia 00:50, 20 lip 2014

Ty Agatko u mnie a ja u Ciebie podziwiam cudne zakatki Kiedy u mnie będa podobne widoki!!!