Mirelko nie będziesz czekała długo na ładne kulki! Moje posadzone były pod koniec maja 2013 roku i takie malunie, że hej! Przycinam je sama tak wiesz... na wyczucie i jakoś sobie radzą z moim talentem fryzjerskimSama w ogrodzie działam, nikt nie podziela mojego grzebania w ziemi chociaż M w tym roku dzielnie mi pomaga w niektórych cięższych pracach, a to już coś
Te piwonie to różowe , a biała jest mniejsza. A dzisiaj doszłam do tego,że moja biała piwonia NN to Shirley Temple
Dziękuję, ża miłe słówko o dekoracji... taka skromna ale takie lubię więc coś zmontowałam hi,hi
Witam Ewuniu, mam nadzieję, że w tym roku ta biała pokaże mi więcej kwiatów mimo tego, że rośnie blisko drewutni i eM często po niej niechcący stąpa ale miejsce jej tam odpowiada, bo wbrew tego co piszą i mówią ogrodnicy zakwitła mi w pierwszym sezonie po posadzeniu(sadzona jako kłącze)
Iwonko te trawy od Ciebie podzielone i pojechały do woj. pomorskiego pokazać swoją urodę U siebie musiałam wykopać, podzielić i posadzić odsuwając o lini płotu dość sporo, bo mi w graby zaczęły wrastać takie cwaniaki