Wiuniu pozdrawiam serdecznie
Doczytałam ze pracy jeszcze nie znalazłaś, cierpliwości kochana jestem pewna że ci się uda
Ja pól roku szukałam zanim znalazłam odpowiednią dla siebie
Kochane dziewczyny, bardzo Wam dziekuję za odwiedziny i miłe słowa, bardzo mnie mało na forum , ponieważ nadal intensywnie szukam pracy, zaczęły się też gorące przygotowania do ślubu mojej córci więc czas mam limitowany. Czekam niecierpliwie na wiosnę i mam nadzieję, że przyniesie ona same dobre dni
Pozdrawiam serdecznie Was WSZYSTKIE i życzę duuuuuużo słońca
Przez tą zimę, śniegi, i inne przeszkody dawno u Ciebie nie byłam... Dziś jestem z pozdrowieniami i życzeniami, żeby Ci się powiodło na najważniejszych frontach działań
Witaj Wiunia, dziękuję za wizytę. Ładnie zaczęłaś tworzyć swój ogród, przód masz już fajnie zagospodarowany, piękne rośliny na tarasie, zarys rabat ciekawy i co najważniejsze, masz dużo zapału. Na ogrodowisku wiele życzliwych osób, na pewno uzyskasz wiele cennych rad jak urządzić swój wymarzony ogród. Jeśli zadbasz o posadzone roślinki to one odwdzięczą się pięknym wyglądem i szybkim wzrostem, u mnie rośliny poszły w górę dopiero w drugim roku po posadzeniu. Zauważyłam pojedyncze nasadzenia w trawniku, staraj się unikać takich rozwiązań bo później problem przy koszeniu trawy.
Pozdrawiam cieplutko