Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 23:32, 29 kwi 2013

Irenko, będzie relacja i owszem ale za kilka dni, w piątek ślub córci więc mamy limit czasowy w te dni Pozdrawiam serdecznie!
JoannA 00:08, 30 kwi 2013

Wiuniu, dziękuję za wizytę w Moim ogrodzie i słowa pochwały.
Ogród to było zawsze moje hobby, zamiłowanie do roślin odziedziczyłam po rodzicach.
Teraz mogę realizować swoje marzenia, zainteresowania.
Pozdrawiam serdecznie
wiunia 22:56, 30 kwi 2013

Joasiu, praktycznie codziennie wpadam do Twojego ogrodu ale nie zawsze zostawiam ślad, bardzo mi się on podoba i kibicuję Ci z całego serca
andziulka 19:42, 02 maj 2013

Życzę słonecznej pogody na ślub córci
Milka 11:32, 11 maj 2013

ja też się dołączam do życzeń pogody
wiunia 17:05, 12 maj 2013

Kochane dziewczyny, pogoda była taka nawet, nawet, pochmurno , rano trochę mrzyło ale potem już nawet było fajnie ( ślub był w Toruniu) , wszystko się super udało, goście i młodzi zadowoleni więc i ja tym bardziej!!! Pozdrawiam Was serdecznie i dziekuje za wizytki u mnie
wiunia 17:57, 12 maj 2013

Mam kilka zdjęć z mojego ogródka, nic wielkiego ale mam nadzieję, że latem będzie kolorowo i jednoroczne roslinki (np. nasturcja pnąca posiana przy tej pergoli gdzie było drewno kominkowe, urośnie mimo częstych wizyt w tej okolicy moich futrzaków ) będą cieszyły moje oczy jest też posdzony winobluszcz i clematis Przepraszam za jakość zdjęć ale mam aparat staruszek i zdjęcia robione w deszczyku

Pergola jeszcze do renowacji, trzeba ją pomalowac i uzupełnic kratki, ale M obiecał, że da radę
a tu przed drzwiami

rabatki
obok tarasu

przed tarasem

przy pompie

łezka lawendy

czosnki, na zdjęciu jeden

mała rabatka przed domem
ewa004 18:44, 12 maj 2013

Wiuniu ja zapomniałam ze ty miałaś weselisko córci jak to przeżyłaś jako matka ?

Ja na wszystkich ślubach płaczę ,a jak moje dziewczyny staną przed ołtarzem to chyba jakieś prochy wezmę
wiunia 18:54, 12 maj 2013

Masz rację Ewuniu, to była dla mnie wielka trauma, jedna po drugiej wyszła za mąż, starsza w lipcu zeszłego roku. Jedyne co mnie trzyma przy "życiu" to fakt, że mają za mężów super mądrych facetów, a płakałam też ostro szczególnie na błogosławieństwie nie mogłam wydusić słowa ! To ciężkie momenty dla matki nie mówiąc o ojcu! No, ale taka nasza rola, wychować dzieci dla innych
ewa004 19:19, 12 maj 2013

Aż się boję