Mala_Mi
23:10, 19 cze 2013

Fineczko.. co człowieka nie złamie to wzmocni
Pozytyw z temperatur to woda w basenie ma juz 28 stopni 
Róża piękne rośnie, horti też.. i nic ich nie zmogło..... a i pierwiosnki które ze Twojej szkółki, ale od MIry.. też rosną.. i następne będą kwitły....
Też zaprawione w bojach..... dobrze, że nie było gradu.... i z tego się cieszę
Bo do tej wichury... grad.. to już by była maskara, a tak nie było wcale najgorzej.... i jak głupia cieszę się z tego.....
Tak wyglądała moja ulica i połamane drzewa.. dlatego tyle czasu trwało naprawianie prądu.. mówili, że do jutra wieczór może nie być.. a tu proszę już mam
Postarali się....
I część ostróżek przetrwała
Muszę je tylko podwiązać, ale żyją
Takie twardzielki cieszą jeszcze bardziej niż łan stojący wcześniej.... .... Mogły polec, a się nie dały .. sama nie wiem jakim cudem... Zbierając doniczki wiszące... wiatr mnie przewrócił... a ja mam większą masę i więcej w talii.....

Róża piękne rośnie, horti też.. i nic ich nie zmogło..... a i pierwiosnki które ze Twojej szkółki, ale od MIry.. też rosną.. i następne będą kwitły....

Tak wyglądała moja ulica i połamane drzewa.. dlatego tyle czasu trwało naprawianie prądu.. mówili, że do jutra wieczór może nie być.. a tu proszę już mam

I część ostróżek przetrwała