Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

leon60 08:07, 03 kwi 2014

Kulkowanie, kanciki praca wre
AgnieszkaW 08:14, 03 kwi 2014

Aniu, nie wiedziałam, że koty wydrapują kwiaty piwoniom...? Duety roślin tworzymy cały czas, bo co roku wpadają nam inne koncepcje do głowy, poza tym jedne duety się sprawdzają, inne nie - i te ostatnie reorganizujemy. Bardzo ładne tulipany morelowe - nie widzialam takich... Przy usuwaniu liści ze żwirku u mnie sprawdza się odkurzacz do liści, ale z funkcją dmuchawy.
ana_art 08:24, 03 kwi 2014

zaskoczyłaś mnie tymi morelowymi tulipanami, nie sądziłam, że tulipany się rozrastają... tzn wiedziałam o przybyszowych ale nie sądziłam że kwitną...
Mala_Mi 08:32, 03 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Aniu - muminkowy słodziak bezkonkurencyjnie rewelacyjny, kulkowe bukszpany super, tulipanki śliczne...w ogóle ogród świetnie się prezentuję,
A ten sprzęcior do wytyczania prostych linii jest fantastyczny...muszę coś takiego sobie kupić...mówisz, że jest w sklepie Ogrodowiska...zaraz zobaczę
Pozdrawiam bardzo wieczorowo

Jest w sklepie, a na pewno był
Wczorajsze prymulki... dziś pada deszcz...

Hogata 09:13, 03 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Dziś pocięłam prawie wszytko co było do pocięcia.. wszystkie bonsaje dla ubogich i kulki (prawie wszystkie) .. były kulki, a teraz są figury geometryczne. Kura nie znosi okrągłych jajek , bo nie ma w tyłu cyrkla, a ja nie mam cyrkla w oku... więc nie ma co wymagać kulek.. a posprzątać potem to dobro.. no Kopciuszek byłam... zmechanizowany z odkurzaczem, ale dalej Kopciuszek.. nawet z grubsza.. masakra..
Przykładowe jaja..... wszystkiego nie pokazuję..

A tego chyba wyrzucę ze skalniaka,.. na razie został bonsajem dla ubogich

Uśmiałam się z tego cyrkla... masz pomysły. Wystarczy że "motorek" posiadasz, nie usiedzisz 5 minut....

A ten bonsaj na skalniaku fajny wyszedł, tylko go nie wywalaj, przesadzic możesz

Kawał roboty odwaliłaś. Ja wczoraj też dostałam 2 godzinki wolnego na ogród. O boziuniu ale szczęśliwa szłam spać...

A ten sznurek to faktycznie fajna sprawa, mus zakupić.
popcorn 09:15, 03 kwi 2014

Bonzaja nie wyrzucaj, ładny jest i ładnie koresponduje z tymi skałami, naprawdę!!
Ciemierniki pokazałaś? Mus się cofnąć
Hogata 09:17, 03 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jest w sklepie, a na pewno był

Chyba nie ma teraz, albo ja nie widzę
popcorn 09:20, 03 kwi 2014

Cudne koperkowe Mam jedną ubiegłoroczną, muszę zobaczyć czy bedzie kwiatek czy same liście? Kota w nich nie zauważyłam, zamordowałabym gołymi rękami
pozdrówka!!
anna_g 09:24, 03 kwi 2014

Hogata jest tutaj zobacz http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/przyrzad-do-wyznaczania-rabat-joseph-bentley
popcorn 09:27, 03 kwi 2014

Cudne te ciemierniki! I w takiej cenie! Zazdroszczę!!
Muminek bosski, z bobem i bez boba też pozdrawiam!