Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 20:34, 08 sie 2014

Te maliny też od Ani??Mały swietny , dzielny człowieczek.
bociek 20:45, 08 sie 2014

Anulek, fajny sprzecior dla wiercikuperka Chlopak jest niemozliwy, ale jak sie ma taka Babcie to siem rozumie to szczescie
Welka 21:06, 08 sie 2014

ana_art napisał(a)

zatem będę szukać, bo ten u Ani bardzo mi sie spodobał i powiem że w realu wygląda znacznie lepiej niż na focie. Ania pała z fotografowania

Jemu ciężko zrobić ładne zdjęcie, moje zdjęcia tez przekłamane wychodzą, fotogeniczny nie jest, ale w realu bardzo ładnie się prezentuje E tam, tak z 3+/4- za to zdjęcie
lojalna_ 21:30, 08 sie 2014

Dzis jeszcze za bockowe przypomnienia zasad podziekowac przyszłam a Twój ogród tez ogladałam niewiele pamietam ale utkwiło mi w pamieci okno z nalepionymi czarnymi ptakami i pieknym storczykiem ? Mam nadzieje ze sie nie pomyliłam bo zacznę z minusem u Ciebie
lojalna_ 21:30, 08 sie 2014

Dzis jeszcze za bockowe przypomnienia zasad podziekowac przyszłam a Twój ogród tez ogladałam niewiele pamietam ale utkwiło mi w pamieci okno z nalepionymi czarnymi ptakami i pieknym storczykiem ? Mam nadzieje ze sie nie pomyliłam bo zacznę z minusem u Ciebie
JulkAd 21:33, 08 sie 2014

Aniu u Ciebie faktycznie młyn...impreza za imprezą...cały tydzień prawie....buziolki dla Ciebie...Muminek fantastico!
lojalna_ 21:37, 08 sie 2014

Zaszalałam nie wiem jak skasowac post
Mala_Mi 22:50, 08 sie 2014

Jola - nie kasuj, czasami się po prostu tak porobi.. po prostu dubelek Okno z naklejonymi ptakami to u mnie.. 6 z plusem Storczyki zaniedbane na 2-... ale odżyją... twarde sztuki z nich.

Julka - imprezy to mam od maja.... jakoś tak wyszło..

Ewelina - postaram sie poprawić na 4+.. ale sadzonka mała, wiec i jakość na 2+..ale urośnie.. kombinuję gdzie dać ich więcej Liście piękne...czekoladowe I nie daje to kalorii w bioderka.. pyszna czekoladka..

Bociek - wiercikuperk jest obciążony dziedzicznie do 3 pokoleń wstecz.... ale wolę takie dzieci z ADHD niż takie mimozy... przy takich człek się nie nudzi...

Bogdzia - ja też nie ogarniam co i dla kogo dawałam.. po prostu daję i zapominam... ale ciesze sie jak ktoś pokazuje że to ode mnie i żyje..
Mala_Mi 23:17, 08 sie 2014

Karola - Lurka Twoja to cudownie wychowane dziecko.. a dawka ADHD Ciocia Ania ja uwielbia A Muminek.. w niczym długo nie wytrzyma.. też ADHD... ale i 15 minut jest dobre

Łosiu - Pink Double Delight jest fajna.. z niskich odmian... A do rozplenicy... hmmm. zależy jak wielka kępa.. ale sprzęt będzie potrzebny solidny.. ja mam ostrzone solidne łopaty.. dają radę.. próbowałam siekierą i jednak naostrzona łopata jest lepsza. Ile sadzonek.. zleży jak wielka kepa i jak wielkie potem chcesz zostawić...

Aneta - poprawię sie na 3+. Jak chcesz to kupię i Ci wyślę... są dość niskie, wiec dam radę z zapakowaniem ... trenuję pakunki co jakiś czas. A chłopaków masz super.. Maciek, Maks, Franek i Jasiu (chyba dobrze pamiętam).. o najstarszym nie wspominam... jesteś wzorem Matek Polek Pełny szacunek.. A ich wyczyny na nartach... super ekipa Może jeszcze sie spotkamy i na nartach.. u nas jest trochę wyciągów do nauki

Ane3ka - kawalerowi zostawiamy wolna rękę.. niech sam wybiera I pannom też

Jagoda - domyślam się , że chodzi o kliwie. jakaś nietypowa odmiana.. ma już około 40 lat.. kwiatek od mojej Babci... Clivia nobilis... w zeszłym roku ją podzieliłam.. przeżyła, ale to była walka... wszystkie żyją. Odwagi do podziału dostałam od Leonii, swego czasu była na forum.... i bardzo jej dziękuję za instrukcję
Jag_58 23:27, 08 sie 2014

Anek dzięki , będę sie za nią rozgladać w kwiaciarniach buziolki i miłego weekendu