Klonik przecudny. U Ciebie wiosna była wcześniej o dwa tygodnie a teraz jesień jest późniejsza niż u mnie bo mój klon juz prawie zgubił liscie , czyli wiosnę i lato masz dłuższe niż ja. Wcale mi się to nie podoba choc Cię lubię i dobrze Ci życzę ale ja tez tak chcę.No niechby było sprawiedliwie po równo.
Aniu, Podobno one nie zimują, w tym roku będą doniczkach w domu.
Bogdziu , nie przejmuj się u mnie już prawie liści nie ma na drzewach robi się smutno ta kolorowa odchodzi przychodzi ta ciemna i mokra.
Bogdziu.... u mnie jeszcze liście praktycznie nie lecą z drzew.. tyle co poleciało to nawet nie zbierałam...
Gdyby nie twoje midasowe widoki i twoje rh i azalie.. napisałbym szukam Ci jakiej działeczki, pomożemy się wybudować i przyjeżdżaj na Rzeszowszczyznę.. ale nie pozwolę Ci zostawić Twoich cudów
no tak ... po szwędactwie ogrodowiskowym to człowiek nie wie gdzie chce mieszkać ... to dobrze, że wiosna będzie tu "pierwsza" ... potem Śląsk pewnie ... zatem wybuch po wybuchu ,,, buziak
zobaczyłam u ciebie zimę więc szybko klonika przywołuję - cudowny - mam nadzieję że przy rewolucji w przedogródu nie zrobisz mu krzywdy
dokupiłas krokusy - jaki kolor ?
Aniu, z Misią już jest dobrze. Poszłam do apteki opisałam jakie ma problemy i kupiłam polecane tabletki. Kaszel przeszedł, ale będę ją obserwować. W tej chwili wszystko jest ok. Oby tak dalej.
Aniu, znowu mam zaległości. Kiedyś nadrobię.
Buziaki
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.