Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 18:22, 23 paź 2012

leonia_pawlik napisał(a)

Aniu, zawsze o Tobie myślę z podziwem i sympatią, na dowód przesyłam Ci jesienny bukiet. Pozdrawiam.

Pobiegłam od razu do Ciebie patrzeć co fajnego.... a tam cisza ...... tylko wypalone ognisko ...
Dzięki za jesienny bukiecik.... cieszmy oczy kolorami..bo niedługo pozostaną nam tylko wspomnienia i pogaduszki ogrodowiskowe....
Mala_Mi 18:31, 23 paź 2012

Ela, Kindzia, Ircia...... szkodnik z mego psa trochę jest... ale jaki pomocnik ogrodowy To staruszek.. jak na wielkiego psa (43kg) ma minimum 13 lat... a może mieć więcej...bo przygarnęliśmy już dorosłego psa... jest z nami kawał życia.... Nie mam sumienia mu ograniczać zupełnie wolności.... jedną rabatkę też może mieć I tak robiąc rachunek sumienia... nie jest szkodnikiem ogrodowym... ma po prostu kilka ulubionych miejsc.... latem jest gorąco, a on ma gęste i długie futro...
A druga prawda, że ta ulubiona rabata jest na widoku.. i niestety też denerwuje......
Najczęściej leży przed wejściem do domu lub na trawniku przy bramce, pod akacją.. .. zalezy gdzie słońce

aga_k 18:39, 23 paź 2012

asc napisał(a)
Ela, Kindzia, Ircia...... szkodnik z mego psa trochę jest... ale jaki pomocnik ogrodowy To staruszek.. jak na wielkiego psa (43kg) ma minimum 13 lat... a może mieć więcej...bo przygarnęliśmy już dorosłego psa... jest z nami kawał życia.... Nie mam sumienia mu ograniczać zupełnie wolności.... jedną rabatkę też może mieć I tak robiąc rachunek sumienia... nie jest szkodnikiem ogrodowym... ma po prostu kilka ulubionych miejsc.... latem jest gorąco, a on ma gęste i długie futro...
A druga prawda, że ta ulubiona rabata jest na widoku.. i niestety też denerwuje......
Najczęściej leży przed wejściem do domu lub na trawniku przy bramce, pod akacją.. .. zalezy gdzie słońce

Za takie psie spojrzenie można wszystko wybaczyć, nawet zniszczoną i przekopaną rabatę
Mala_Mi 19:12, 23 paź 2012

Na dobranoc....
marzena 19:17, 23 paź 2012

Twój przyjaciel naprawdę uroczy...
przekopywanie...znam z autopsji...
ale dlaczego...dobranoc...?!
Basia_1987 19:34, 23 paź 2012

Twój piesek jest naprawdę bardzo grzeczny i ułożony
Syla 19:38, 23 paź 2012

Powiedz mi Aniu , czy rozchodniki dadzą radę w cieniu ??? jest tyle kolorowych odmian.... Wiem , że ta roślina optymalnie na słońce ale koleżanka uparła się je posadzić na płaskim zielonym dachu a on jest usytuowany od strony północnej ... jest tam trochę światła .... no ale ! ciekawa jestem Twojej opinii
Rench 19:56, 23 paź 2012

A to nasz Everest vel Miś Ogrodnik

Ten pies jest najpiękniejszym akcentem W koncu to jego ogród

Rench 20:03, 23 paź 2012

A odnośnie rośliny Coleus canina,zwanej Koleus psi

http://www.alpinarium.pl/karta_rosliny/rid,22.html

AniaDS posała że miała takie coś,ale z marnym skutkiem.
Ja wypróbuję na wiosnę,bo działają mi na nerwy koty , które przychodzą się droczyć z moim piesiem 2 razy mniejszym od nich
Mala_Mi 20:27, 23 paź 2012

Rench napisał(a)
A odnośnie rośliny Coleus canina,zwanej Koleus psi

http://www.alpinarium.pl/karta_rosliny/rid,22.html

AniaDS posała że miała takie coś,ale z marnym skutkiem.
Ja wypróbuję na wiosnę,bo działają mi na nerwy koty , które przychodzą się droczyć z moim piesiem 2 razy mniejszym od nich

U mnie odpada... lubi słońce, a tam cień prawie cały czas .. Dlatego pies ją lubi...
A w słoneczku tylko razem się wygrzewamy... i tylko w kwietniowym