Mala_Mi
17:35, 28 paź 2012

Mam kilka pęcherznic .. i nie chcę liściastych, które jeszcze trzeba formować.. .. jesteśmy coraz starsi i tak roboty w ogrodzie fuuullll... a czasu mało .... szukam łatwiejszych rozwiązań.. bardziej bezobsługowych, poza tym pęcherznica zgubi liście i dalej to widać... .
I masz rację.. chcę zasłonić przód szklarni..przy okazji wygląd pomieszczeń gospodarczych sąsiada... Widać to z tarasu i z prawie całego ogrodu.... gryzie jak diabli.... tuje są takie sztuczne...choinki zajmują za dużo miejsca.... coś Finka kiedyś podokazywała z choinek.ale trzeba formować.. ale wyglądało fajnie.
Z drugiej strony tę część ogrodu mam taką swobodną i formy strzyżone wprowadzą sztuczność.. boję się,że nie będzie pasowało.. ale dawać pomysły... bo u mnie z projektowaniem to kiepsciutko.... mogę coś kupić i doniczki jak puzle ustawiać..... a wygładzić łopatą z miejsca w miejsce.... nazywam to jak w operacjach wojennych.. prawa flanka na lewą flankę.. i M od razu wie co che zrobić