Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Moje spełnione marzenie

Ogród - Moje spełnione marzenie

eliza3 13:34, 22 lut 2013

Latarenki zawsze ładnie wyglądają, żywe światło świec to jest to...
Pokaż te swoje roślinki wschodzące, chcemy widzieć jak przyroda rwie się do życia...
Mala_Mi 17:07, 22 lut 2013

Pozdrawiam.
Gosiniak 17:31, 22 lut 2013

Śliczne latarenki, też będę szukać, a zdradzisz gdzie kupiłaś i po ile?
Bogdzia 19:06, 22 lut 2013

Dorotko miłego weekendu- ostatniego zimowego chyba???
dajana 20:18, 22 lut 2013

dorkow0 napisał(a)
Kochani, kupiłam sobie takie pocieszacze do ogrodu, a zwłaszcza przed dom i przy ławeczkach... Jest ich razem sześć, ale tylko trzy złożyłam, bo reszta leży w pudle i czeka na ciepło... Duże to jest i miejsca sporo w domu by zajęło, więc czeka...
U mnie zima, nic a nic nie odchodzi, mrozik też trzyma... A ja z braku zajęcia związanego z grzebaniem w ziemi, robię przeróbki starych kwietników wiklinowych... Może jeszcze posłużą jakiś czas...
Posiałam sobie kilka nasionek, część wzeszła, na kolejne czekam cierpliwie... Otóż Glicynia chińska wzeszła, ma już 20cm wysokości, Datury żółte wzeszły i mają być pełne, czekam na Kobeę pnącą, jeszcze ma czas kilka dni...
Miłego oczekiwania na wiosnę...

Jakie romantyczne ,idealne wieczorem na taras Jeszcze zapach maciejki i można tak marzyć do rana )Osobiście uwielbiam jej zapach .Ja jeszcze niczego nie zasiałam ale za kilka dni to uczynię Muszę zobaczyć jak wygląda pnąca Kobea .Pozdrowienia wieczorne Dorciu dla ciebie przesyłam
Janina 20:50, 22 lut 2013

Wiesz Dorotko kupiłam sobie identyczne latarenki,tylko że ja mam 2 a nie 6.
dorkow0 10:49, 23 lut 2013

Kochani, dziękuję wszystkim za odwiedziny i serdeczności dla Was...

Elu, właśnie przez to żywe światło, się skusiłam... A siewki pokażę, jak będą troszkę większe...

Aniu, pozdrawiam...

Gosiu, napiszę na priv...

Bożenko, serdeczności, mam nadzieję, że już powoli będzie zima odchodzić... Tyle mam cięcia w sadzie, że już mnie nosi tam iść... I M pilnować...

Danusiu, też uwielbiam Maciejkę... Sieję ją pod oknami i jak wieczorem otworzę okno, to zapach jest piękny, wcześniej pachną Goździki i też przy samym domu...
Kobea w naszym klimacie jest jednoroczna, ale zakwita późno i wiele roślin już nie kwitnie... Trochę kapryśna jest we wschodach, ale potem rośnie jak szalona, tylko słońca i nawozu do kwitnących potrzebuje...

Janino, dwie mam białe, a cztery czarne... Ale te czarne jeszcze nie po składane, jak pisałam...
Welka 16:44, 25 lut 2013

Witam!
Dorota, latarenki śliczne Napisz jak możesz na pw gdzie kupowałaś, może wypatrzę w innym kolorze i też się pocieszę
Pozdrawiam
Milka 17:24, 25 lut 2013

Dorotko, latarenki zajefajne
boguslawa_ma... 18:53, 08 mar 2013

W Dniu Święta Kobiet życzenia ślę