To bardzo miłe, chętnie Twój ogród zobaczę na żywo . Siedzę na ogrodowisku już chyba pół roku, nietrudno tutaj o zachwyt, jeden ogród piękniejszy od drugiego, nie ma dla nich ocen, to elitarne miejsca, a ja dużo odbiegam/odstaję, dlatego długo myślałem nad stylem i wybrałem wzór Twojego ogrodu.
Pozdrawiam, czuję się zaszczycony zaproszeniem.
Plewienie ogrodu skończone, uff...ile tego było, teraz czas na dalsze kopanie pod trawę, no i wyznaczanie rabat. Sieweczki piwonii i podkładek jabłoni również wyplewione, teraz to już pójdzie.
Jednoroczki
Trzy, czterolatki, to już resztki, trzymam je dla Was
I 100 podkładek jabłoni, które uszlachetnię szarą, złota renetą oraz innymi smacznymi odmianami
Witaj Mariusz.
Podziwiam Twoją piękną kolekcje roślin które zachwycają oraz rozległą wiedzę i cenne informacje które przekazujesz.
Wielkie dzięki za ofertę w sprawie lotosu z której chętnie skorzystam. Pozdrawiam.
Witaj Mariuszu! Zwiedziłam Twój ogród z zainteresowaniem, pięknie i rzeczywiście przyjaźnie u Ciebie.
Też planuję u siebie rabatkę z tawułkami, ich kwiatostany mnie urzekły.U Ciebie wszystkie chyba różowe, te z tyłu również? czy tak w świetle zrobiły się jaśniejsze, prawie białe?