Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 20:04, 26 sty 2013

Ja tylko o wiośnie już myślę, zdjęcia się prawie skończyły, chciałoby się nowe zrobić, pocieszę Was i siebie, to już niedługo, a w marcu mój modrzew wygląda tak:

W kwietniu:

A w maju
Gosiniak 20:10, 26 sty 2013

ZbigniewG napisał(a)

Inversie nic nie wycinałam, tylko podwiązałam ten boczny pęd do kijka, żeby w górę rósł, teraz już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam,

nie wiem skąd takie pomysły, za moich czasów obywało się bez takich ekstrawagancji

a teraz na poważnie, w marcu zrób mu operację plastyczną, klasyczny Inversa (jak i większość iglaków) może być pokrzywiony ale tylko jeden przewodnik
co innego Horstman lub kształtowane cisy itp
zostaje jeszcze tzw wizja artystyczna

On do "japońszczyzny" idzie, więc i wizja artystyczna ujdzie, a może nawet wskazana
Na wiosnę się zobaczy, gdzie tym razem gałązkę wystrzeli;
vita 20:24, 26 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Ja tylko o wiośnie już myślę, zdjęcia się prawie skończyły, chciałoby się nowe zrobić, pocieszę Was i siebie, to już niedługo, a w marcu mój modrzew wygląda tak:
W kwietniu:

Witaj Gosiniak, nie tylko Ty o wiośnie myślisz, nie tylko Ty. Niebawem. Póki co takie widoczki jak wyżej bardzo cieszą. Pozdrawiam.
baraga1904 20:48, 26 sty 2013

...Witaj Gosiu...wpadałam na forum dosłownie na chwilę bo udowadniam Żonowi że nie jestem uzależniona i że mogę niewchodzic na Forum przez cały dzień....a jak już wejdę to tylko na pół godzinki....a tu tyle stron natrzaskanych u Ciebie!!!! o rany!!!...nie dam rady wszystkich wątków w tak krótkim czasie odwiedzić....popatrzę więc tylko na pismo obrazkowe i pozdrowienia zostawię...
Gosiniak 21:08, 26 sty 2013

Agniecha, mus to mus, ale nie wiem czy udowodnić Ci się uda, warto jednak próbować
aldonaz 21:29, 26 sty 2013

Witaj Gosiu, pospacerowałam po Twoim ogródku. U Ciebie wszystko zaplanowane od samego początku i fachowo zagospodarowane. Widać duże zmiany i różnorodność roślin. Jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na czyśćca, ale widzę go w wielu ogrodach i coraz bardziej mi się podoba. Dodaję do listy zakupów.
Pozdrawiam
Gosiniak 21:33, 26 sty 2013

Ponieważ GosiaJoasia postraszyła padłym kotem, to ja może swojego pokażę, co też na padniętego wygląda, czyżby to film go znudził, a może z przejedzenia- chyba to drugie bardziej wiarygodne

Gosiniak 21:36, 26 sty 2013

Co ja robiłem?.....o już wiem.....ta praca mnie wykańcza....

Magda70 21:38, 26 sty 2013

No myje się przecież...tylko dlaczego w salonie a nie w łazience??
GosiaJoanna 21:40, 26 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Co ja robiłem?.....o już wiem.....ta praca mnie wykańcza....

hahhah Boski Kocio już go lubię no co tv ogląda sobie jak rasowy samiec