Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

MilenaP 19:46, 04 lut 2013

Gosiu wiosna u Ciebie zagościły na dobre Słyszę, że Mąż się spisał - chwała mu za to! Pozdrawiam
Gosiniak 19:49, 04 lut 2013

ewa004 napisał(a)
Gosia jak pamiętasz no napisz mi na pocztę jaki dokładnie masz ten kolorek i z jakiej firmy .
Chyba taki kolorek by mi pasował
Dzięki za fotki

Niestety nie pomogę, jak było kładzione ocieplenie to dostałam próbnik i tyle, a kolory numerami były nazwane, więc nie mam szans sobie przypomnieć. Ten kolor na próbniku to prawie jak biały wyglądał, ten który mi się wydawał idealny jeszcze o dwa tony rozjaśniłam.
Gosiniak 19:51, 04 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
...ale masz piękny duży taras...bomba...żałuję że takiego nie mam..

Aga ja już się do niego przyzwyczaiłam, a duży to mi się wydaje tylko wtedy, kiedy olejować trzeba
Gosiniak 19:53, 04 lut 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Mnie to się wydaje, ze zima już jako taka nie wróci, ale coś mi pod nosem śmierdzi dużymi przymrozkami w maju, więc wolałabym jednak teraz mróz niż później, ale na to wpływu nie mamy i możemy pomału przeganiać zimę chociażby zdjęciami

Nie strasz, ja już przeżyłam raz mróz w maju i to taki, że mi wszystkie iglaczki załatwił, nie chcę powtórki, błaaaaagam
Gosiniak 19:55, 04 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Mnie też się podoba Twój taras...nie musisz już nic w ogrodzie do siedzenia stawiać. I na prezentacje się załapałam......jakieś szczęście.....donicę nową też widziałam...
widziałaś tę stronkę z donicami..tu są te różne kolory...nie tylko szare
http://www.moneks1.com.pl/category/pojedyncze-sztuki

Stronkę widziałam, tylko ja tak jak Gierczusia pogłaskać lubię, choć ceny tam dobre muszę przyznać
Gosiniak 20:02, 04 lut 2013

gierczusia napisał(a)

widziałaś tę stronkę z donicami..tu są te różne kolory...nie tylko szare
http://www.moneks1.com.pl/category/pojedyncze-sztuki

Piękne te donice dzięki za info i nspiracje... A ten moneks to firma z Katowic ... Więc będę mogła pomacać

Ela ale my zdesperowane jesteśmy, donice przyszło nam macać
Gosiniak 20:08, 04 lut 2013

MilenaP napisał(a)
Gosiu wiosna u Ciebie zagościły na dobre Słyszę, że Mąż się spisał - chwała mu za to! Pozdrawiam

Milenko Żon już bardziej dumy być nie może, tyle pochwał, ale dobrze dobrze to go jeszcze bardziej nakręci na zakupy ogródkowe
Welka 20:08, 04 lut 2013

Gosiniak napisał(a)

Mnie to się wydaje, ze zima już jako taka nie wróci, ale coś mi pod nosem śmierdzi dużymi przymrozkami w maju, więc wolałabym jednak teraz mróz niż później, ale na to wpływu nie mamy i możemy pomału przeganiać zimę chociażby zdjęciami

Nie strasz, ja już przeżyłam raz mróz w maju i to taki, że mi wszystkie iglaczki załatwił, nie chcę powtórki, błaaaaagam

Ja pamiętam jak u teściowej w szklarni musieliśmy znicze zapalać żeby jakoś ogrzać, bo tez przyszedł majowy przymrozek i to większy niż mam teraz w nocy. Tfu tfu oby nie było takiej sytuacji.
Pozdrawiam
EPODLAS 20:15, 04 lut 2013

Ale masz duży i elegancki taras. A jakie hortensje!!!!! Podziwiam. Jak do tej pory zima łaskawa dla roślin, oby tak dalej.
GosiaJoanna 20:22, 04 lut 2013

A dla mnie takie zwykłe donice z drewna są najładniejsze też takie bym chciała, ogólnie bardzo lubię drewno.