Tak zauważyłam, że szczepiony, piękny jest, muszę sobie takiego sprawić, mam nawet już miejsce zaplanowane, będę zwracać uwagę przy zakupie, żeby chorego nie kupić, dzięki serdeczne za ostrzeżenie,
miłego dnia
Czyli jakiś oprysk się szykuje, ja w tym tygodniu chyba z tym olejowym preparatem poszaleję, jest naprawdę ciepło, dziś 10 stopni i pięknie świeci słonko. A sprzęcik koniecznie, po prostu nie można się bez tego obyć, bo zamęczysz się na śmierć i nie będzie to już przyjemnością, buziak i miłego dnia
Hihihi...widzisz co się nie robi dla ogródka, szybko jednak zrezygnowałam, nieziemsko męczące to było i całe szczęście, bo pewnie zaraz telefon ktoś w tej sprawie by wykonał
Wiem, Danusia co innego stosuje, ja szukam takich co dłużej działają, nie chce mi się co 3 tygodnie z siewnikiem latać, swój stosuję dwa razy w sezonie
A ja jednak ten Complex nabyłam i stosuję. No ale ja mam mało trawnika
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witam, krokusy obejrzałam ... zachwycające, o regeneracji trawnika poczytałam, ale tym moja głowa się nie zajmuje, bo przy podziale ról wyszło na to, że M zajmuje się trawnikiem a ja resztą ... ufff ... dobre i to
Gosiu jakie piękne krokusy pokazałaś Moje dopiero nieśmiało wysuwają swoje "szczypiorki" spod ziemi. Ale nie narzekam, bo mam przebiśniegi - pierwsze w życiu