Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

gierczusia 12:13, 10 mar 2013

I takie fajne kolorki zapodałaś , aż mi się dusza raduje
anna_g 12:26, 10 mar 2013

Miłego dzionka mimo nieciekawej pogody - choć u mnie tak źle nie jest: 6 stopni i nie pada
Kindzia 12:28, 10 mar 2013

U nas też nieźle Pozdrawiam
Basia_1987 12:34, 10 mar 2013

Ale pyszna kawusia,i serniczek do tego Gosi mniam żyć,nie umierać
bociek 13:38, 10 mar 2013

Gosiu, dzieki za sloneczne kolory, jeszcze troszeczke i beda nie tylko w doniczkach
Gosiniak 14:17, 10 mar 2013

Ela- ja wczoraj chciałam kupić a tu nie ma w necie jest, ja właśnie z all dziś zamówię i jeszcze siarkę rozdrobnioną, bo to dobre pod rododendrony.
Te buksiki z lidla to trzeba osobiście zobaczyć, choć w zeszłym roku ktoś kupował i pokazywał, nie pamiętam teraz kto i całkiem ładne były, tyle że mi się zdaje, że to nadal drogo, przecież takich małych to na metr sporo wejdzie.

Aniu- u mnie tylko 0 stopni
Ale kawka Ja rzadko piję, ale takiej to bym się nie oparła.....dzięki

Kasiu- to zazdroszczę wam pogody, a tobie jeszcze kamola

Basiu- właśnie spałaszowałam kawałeczek, kawką popiłam i czuję się rewelacyjnie, mimo że za oknem dość smutny widok, bo wiosny brak.

Bociek- ja się nie poddaję i czaruję bez końca, w przyszłym tygodniu to już trawniczek powinien być grabiony, sprzątany i trzymam się planu że tak będzie W zeszłym roku 17 robiłam areację.
noemi 14:21, 10 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Ela- ja wczoraj chciałam kupić a tu nie ma w necie jest, ja właśnie z all dziś zamówię i jeszcze siarkę rozdrobnioną, bo to dobre pod rododendrony.
Te buksiki z lidla to trzeba osobiście zobaczyć, choć w zeszłym roku ktoś kupował i pokazywał, nie pamiętam teraz kto i całkiem ładne były, tyle że mi się zdaje, że to nadal drogo, przecież takich małych to na metr sporo wejdzie.

Myślę , że lada moment będą w biedronce , w tamtym roku przed świętami były ... też wydaje mi się , że drogo ... u szkółkach w tamtym sezonie były po 4 zł takie malutkie ....

Pozdrawiam

Gosiu.
Gosiniak 14:31, 10 mar 2013

No właśnie drogo, w poniedziałek podzwonię, bo mam jeden namiar na bukszpany, zobaczymy, czy jest szansa gdzieś taniej kupić, a w biedronce też będą?....nie wiedziałam, w takim razie biedronki i lidle atakowane będą w najbliższym czasie....przez spragnonych bukszpanów ogrodowiczan...
agata19762 15:41, 10 mar 2013

kawa sernik ...........ale mnie męczycie......
idę zalać kawę i poszukam coś słodkiego.....

szkoda,że mam daleko do takich dużych sklepów....
najbliżej mam do obi 6 km.
ale byłam w piątek.....
Urszulla 16:23, 10 mar 2013

Same smakołyki widzę
A żółć wiató przywołuje wiosnę,na którą tak niecierpliwie czekamy
Pozdrawiam,