Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 09:20, 21 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Ja i tak wiem, że Futro rządzi, a przynajmniej jemu się tak wydaje, a Gosia Kiciora z błędu nie wyprowadza

Wczoraj to już przegiął pałę, naskoczył mi na nogę i ugryzł, to ci wredne futro, zostałam jego workiem treningowym czy co, chyba uznał, że mi się należy- jedzenia żałuję, przy zabawie za szybko się męczę, nawet zimy nie przepędziłam, a on by tak chciał pohasać na podwórku. Chyba faktycznie mi się należało

JulkAd napisał(a)
Gosia, aż mi się łezka w oku z tęsknoty, za taką wiosną, zakręciła

Nie płakunciaj, nadejdzie, ja już się nie dołuję, choć za oknem makabra znowu- pada a wręcz sypie śnieg.

danuta_szwajcer napisał(a)
Jak zobaczyłam te zdjecia to wierzyc sie nie chce a dzisiaj? no i konca tych mrozow nie widac, pozdrawiam wiosennie

Na marzec to już tak z przymrużeniem oka patrzę, ale kwiecień musi być lepszy, nie ma wyjścia,
pozdrawiam

AgnieszkaW napisał(a)
Pocieszyłaś nas niezmiernie tymi wiosennymi zeszłorocznymi zdjęciami, serdeczności przesyłam

Zimy już nie pokazuję, choć za oknem ciągle króluje, pozdrawiam

natalie napisał(a)
Co za powiew wiosny! Tego mi było trzeba Pozdrawiam

Czekam na tegoroczny, kiedy to będzie.....???
Pozdrawiam
Gosiniak 09:24, 21 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Gosiu a może lepiej, że wiosna w tym roku później? Dwukrotne morzy w kwietniu i maju pomroziło mi mnóstwo roślin... Magnolie i tulipany strasznie szybko przekwitły bo je wichury pobrywały...
Niech naturalna kolej rzeczy w przyrodzie będzie. Co jak co, ale tulipany piwoniaste powinny kwitnąć dopiero w maju..

To prawda, Zbyszek to samo mi napisał, jak przetrzymamy ten atak zimy, to miejmy nadzieję na prawdziwą wiosnę, bez przymrozków i powtórek w maju, trzeba znaleźć plusy, tobie się udało

ladygreen napisał(a)
Ależ ładnie u Ciebie

pozdrawiam wiosennie

Witaj, miło że zajrzałaś, dziś na wiosnę to nie wygląda, choć kalendarzową mamy, śnieg sypie i chmura na chmurze, mimo wszystko buziaki wiosenne ślę
Gosiniak 09:31, 21 mar 2013

grazyna napisał(a)
Buziaki

Łał, ale kolorki, już bym kupowała, gdyby nie ta zima,
pozdrówka
Gosiniak 09:33, 21 mar 2013

Kindzia napisał(a)
I na dobry dzień

Dzięki bardzo, mimo śniegu będzie dobry, w końcu pierwszy dzień wiosny mamy
Gosiniak 09:38, 21 mar 2013

asc napisał(a)
Kurcze nie mam szans nadrobić... a tam gdzieś był "przepis na żona"........
Podzielam zdanie Madżenki.... gdyby nie śnieg to już bym mogła zapomnieć o łanach cebulowych... a tak są opatulone i zakwitną.. tylko trochę (no dobra, duże trochę) później niż rok temu. Ale tok temu była wiosna wyjątkowo wcześnie..

Aniu ja już się nie przejmuję, mój Żon tak sobie żartuje, bo wie że ja na wiosnę czekam,
pogoda jak pogoda w końcu się zmieni, a skoro tak ma przymrozić w weekend to faktycznie lepiej, że ten śnieg jest i pada właśnie u mnie, buziaki
Gosiniak 09:39, 21 mar 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Gosiu też straciłem nadzieję na ciepełko jak w zeszłym roku. Coś w tym jest że jak dobra zima to i konkretna wiosna.

Czekamy w takim razie na kwiecień z nadzieją że więcej w nim lata niż zimy będzie, pozdrawiam
Mala_Mi 10:14, 21 mar 2013

Czekam cierpliwie na kwiecień..... z piana na ustach, ale co tam..... wracam do roboty.... pograndziłąm dziś u Ciebie i Zbyszka w Borach
Gabrysia_ 10:21, 21 mar 2013

Gosiu...witam deszczowo
grazyna 10:37, 21 mar 2013

Wiosna nigdy nie była tak wyczekiwana

iwonaj 11:02, 21 mar 2013

I ja pozdrawiam Gosiu w pierwszym dniu wiosny ale chyba nie nadeszła na czas musimy czekać ale jak nadejdzie to chyba nie nadrobimy tych zaległości, ławeczka jest super mam podobną i też białą ale bardzo się brudzi miłego dnia ci życzę