Gosiu zachwytu mojego nie ma końca oglądając Twój ogród
Wszystko takie piękne, zadbane tak czyściutko, zestawione kolorami fantastycznie, pięknie kwitną rh.
Masz takie rośliny, które mi się podobają klony palmowe już nabyłam - widziałaś
Gosiu byłam w piątek w szkółce i widziałam coś co mi się bardzo spodobało, ale niestety nie spojrzałam na nazwę tylko na cenę, a u Ciebie to właśnie widzę to białobok - Gosiu jak on mi się podoba. Drogi był mały 110,00 zł. Chyba to żadko spotykana roślina, bo ja widziałam pierwszy raz,a ciągle jeżdżę po szkółkach i ogrodniczych.
Muszę nabyć go koniecznie - możesz mi z praktyki coś o nim napisać i w jakim towarzystwie u Ciebie rośnie?
Gosiu moje klony palmowe jeszcze w doniczkach, bardzo o nie dbam, ale one zaczęły usychać mimo, że są codziennie odpowiednio podlewane. Nie wiesz co im może być?
Inversa też mi się bardzo podoba, mam go na liście zakupów.
Podziwiam, że znasz nazwy tych wszystkich roślin. Ja już teraz kartki z nazwami zachowuję, albo spisuję.
Gosiu motywuję Cię bardzo do prowadzenia wątku i pokazywania więcej i więcej. Będę od Ciebie zgapiać jeżeli pozwolisz?
Wskoczyła do Ciebie na wątek o informację w sprawie trawy trzcinnika i zostałam na dobre
Pozdrawiam Cię Gosiu
P.S. Gosiu czytam teraz o białoboku czy to prawda, że on się przebarwia tzn. nie ma ciągle białych końcówek?
Wizytówka - Ogród Mirelli - Wizje chodźcie do mnie blisko najbliżej ...