Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 14:30, 01 wrz 2013

Hahahhaaha każdy ma swoje miasto z takim Hotelem gdzie są gumowe ściany ...jak mieszkałam u Mamy to balismy się Fromborka a teraz zagraża mi Łuków....poczytałam i padłam ze śmiechu. Buziam z nareszcie deszczowego wschodu
gierczusia 14:37, 01 wrz 2013

Bea napisał(a)
dzięki

jak rezydował krecik to nie było problemu

a w tym roku atak

Nie ma sprawy , zawsze do usług

Noo właśnie... Krecik .. Tak na nie narzekamy , ale oprócz szkód robią dużo dobrego... A ponieważ jeden opuchlak składa tysiąc jaj , więc sprawę należy traktować ze śmiertelna powagą
gierczusia 14:46, 01 wrz 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Hahahhaaha każdy ma swoje miasto z takim Hotelem gdzie są gumowe ściany ...jak mieszkałam u Mamy to balismy się Fromborka a teraz zagraża mi Łuków....poczytałam i padłam ze śmiechu. Buziam z nareszcie deszczowego wschodu

Fajne określenie " hotel z gumowymi ścianami "...., A nie wiedziałam ,że tych " luksusowych ośrodków wypoczynkowych " jest tak dużo ....

Ale nie wiem czy jest się z czego chichrać ... Trzy zwariowane pedagożki ....

Buziaki ... U mnie troszku pokropiło i dalej nic .,.
boguslawa_ma... 14:46, 01 wrz 2013

Słyszę że wyruszyłaś na wojnę z opuchlakamiPozdrawiam
eliza3 15:23, 01 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Madzen , Ewciu , Gabrysiu.. Dzięki za info w sprawie limki... Choć przyznam się ,że już teraz zbaraniałam ... Najpierw obstawiałam grzyb , popsikałam , ale poprawy brak.. Potem było że przypalenie i sądziłam ,że to prawda... Bo górne kwaiaty wyglądają tak

A te u dołu tak...

A u Was limki rosną w pełnym słońcu i mają się świetnie , ba nawet lepiej niż sąsiadki w cieniu.... I bądż tu mądry ....

Twoje hortensje są ewidentnie przypalone słońcem. Moje też tak załatwiłam podlewając nieostrożnie po kwiatkach, Pomimo tego, że podlewałam wieczorkiem nagrzane kwiatki nie zniosły zimnej wody.
Te na które woda nie spadła wyglądają pięknie, u Ciebie jest tak samo.
Pozdrawiam
gierczusia 15:29, 01 wrz 2013

Elu .... Dzięki bardzo... Tylkoz ,że one nigdy nie były podlewane po kwiatach......bo kwiaty są na wysokości mojej głowy a lejemy do donicy..... Chyba ,że poranna rosa z lasu była tak obfita , a słońce zaraz z rana tak silne ,że to o to chodzi.... Bo innej opcji chyba nie ma......
gierczusia 16:14, 01 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Słyszę że wyruszyłaś na wojnę z opuchlakamiPozdrawiam

Noooo walczę ... Mam już zbroję i hełm , tak jak rycerz z zakutym łbem ... Mam nadzieję ,że wygram .. A przynajmniej ,że sporą część armii wroga położę trupem

Buziam Boguś
eliza3 16:27, 01 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Elu .... Dzięki bardzo... Tylkoz ,że one nigdy nie były podlewane po kwiatach......bo kwiaty są na wysokości mojej głowy a lejemy do donicy..... Chyba ,że poranna rosa z lasu była tak obfita , a słońce zaraz z rana tak silne ,że to o to chodzi.... Bo innej opcji chyba nie ma......

To jest jakieś wytłumaczenie... może być...
Dzisiaj to ja bym się już nie martwiła, myślę, że jeżeli liście masz zdrowe to nie ma się co martwić, za chwilę wszystkie kwiaty skończą swój żywot, a w przyszłym roku znowu pokażą swoją urodę.
Serdecznie pozdrawiam
Agnieszka_B 17:22, 01 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Fajne określenie " hotel z gumowymi ścianami "...., A nie wiedziałam ,że tych " luksusowych ośrodków wypoczynkowych " jest tak dużo ....

Ale nie wiem czy jest się z czego chichrać ... Trzy zwariowane pedagożki ....

Buziaki ... U mnie troszku pokropiło i dalej nic .,.

Nic juz nie powiem , bo sie zagalopuję

A u mnie całe przedpołudnie deszcz intensywny, a ziemia znów sucha
Mala_Mi 18:08, 01 wrz 2013

No Gierczusia.. Twoje donice załapały sie do nagrody.. dasz wiarę???? A tak ich nie chciałaś.. przyznaj sie.. głupio ci ...

Oj takich miejsc bez klamek to prawie każdy rejon ma... Nie daj sie złapać, i pamiętaj po snopie światła nie da sie chodzić... .. znasz ten dowcip o dwóch wariatach???