Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:22, 01 wrz 2013

asc napisał(a)
No Gierczusia.. Twoje donice załapały sie do nagrody.. dasz wiarę???? A tak ich nie chciałaś.. przyznaj sie.. głupio ci ...

Oj takich miejsc bez klamek to prawie każdy rejon ma... Nie daj sie złapać, i pamiętaj po snopie światła nie da sie chodzić... .. znasz ten dowcip o dwóch wariatach???

Nooo to Anulka gratuluję ..,, zaraz lecem zobaczyć ...

Nie znam kawału o snopie światła , ale znam podobny o uciekaniu z domu wariatów z lupą i potem obawą ,że jak się lupę weżmie to klienta zmiażdży ...

Myślę ,że klimatem podobne
Elik 21:11, 01 wrz 2013

Elu, Moja droga, od kawuni ze mną się już nie wymigasz mamy od siebie dosłownie rzut beretem!
Za lustro trzymam kciuki nieustająco i czekam niecierpliwie na efekt! Jak się stolarz będzie migał to zrobimy mu nalot i będziemy tak długo nad nim stać aż skończy, hi hi.
Życzę Ci miłego powrotu do pracki
gierczusia 21:40, 01 wrz 2013

Elik napisał(a)
Elu, Moja droga, od kawuni ze mną się już nie wymigasz mamy od siebie dosłownie rzut beretem!
Za lustro trzymam kciuki nieustająco i czekam niecierpliwie na efekt! Jak się stolarz będzie migał to zrobimy mu nalot i będziemy tak długo nad nim stać aż skończy, hi hi.
Życzę Ci miłego powrotu do pracki

Ależ Elu .. Ja wcale nie zamierzałam się migać od kawusi z Tobą ... Wręcz przeciwnie , chętnie ... Tylko daj mi się ogarnąć po tym początku roku szkolneo , a potem... Możemy się spotykać

Ps. Stolarz o dziwo grzeczny.. Zgodził się bez gadania ,że na wtorek / środę będzie gotowy.. Nooo zobaczymy

Buziaki
baraga1904 08:15, 02 wrz 2013

...Eluś...najlepszego w nowym roku szkol...wytrwałości i zdrówka...
Mala_Mi 10:56, 02 wrz 2013

Ela- ten klimat

Dwa wariaty uciekają z wariatkowa. Jeden mówi
- Ja ci poświecę latarką a ty po promieniach wejdziesz na mur i zwiejesz.
- No gupi nie jestem ty zgasisz a ja spadnę.

No tak mi się skojarzyło to bieganie z latarkami po ogrodzie ..
gierczusia 14:59, 02 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)
...Eluś...najlepszego w nowym roku szkol...wytrwałości i zdrówka...

Dziękuję Agieszko ... Tobie również zdrówka i wytrawałości życzę

I Wszystkim Nauczycielkom
gierczusia 15:02, 02 wrz 2013

asc napisał(a)
Ela- ten klimat

Dwa wariaty uciekają z wariatkowa. Jeden mówi
- Ja ci poświecę latarką a ty po promieniach wejdziesz na mur i zwiejesz.
- No gupi nie jestem ty zgasisz a ja spadnę.

No tak mi się skojarzyło to bieganie z latarkami po ogrodzie ..

Mój jest podobny

Dwa wariaty uciekają z wariatkowa . Są już przy murze zewnętrznym i znajdują malutką dziurkę w płocie ....

Jeden mówi

- to ja wezmę lupę i wtedy się zmieścisz....
- no głupi nie jestem , odsuniesz lupę a mnie zmiażdży

Syla 15:21, 02 wrz 2013

nowy rok szkolny rozpoczęty .... student już sobie radzi pozostał mi teraz drugoklasista Tobie życzę cierpliwości a sobie przy okazji buziaczek

gierczusia 19:18, 02 wrz 2013

A może parę foteczek ze zmoczonego i przemarzniętego mikro ogrodu ....

Przynajmniej widać moją konsekwencję kolorystyczną ... No i to , że choć jedną babkę cisową udało mi się trafić

size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/45/45ze0085/original.jpg[/img]

gierczusia 19:25, 02 wrz 2013

Jeszcze Wam pokażę kto się u mnie pod kiścieniem czai .... Ciekawe ,czy za nocleg uiściła opłatę ??