Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Hogata 21:25, 03 mar 2013

Marta7 napisał(a)

Agatko-w Szówsku jak się skręca z głównej drogi do pralni-jedzie się prosto,skręt w prawo -jest tam mały hotelik pod którym,w piwnicy jest ten sklepik

No nie..., to ja już wiem gdzie to jest i nawet się zastanawiałam co to za sklep tam jest, tylko nigdy nie miałam czasu wstąpić i zobaczyć, ale napewno to zmienię
Maria667 22:18, 03 mar 2013

Martusia!
Wrzuciłam zdjęcia u siebie.
Pozdrowionka!
Marta7 22:36, 03 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Marta mój M też nigdy nie ma czasu u nas dziś tak zimno i wieje bardzo i pochmurno ale w sumie to za wczesnie jeszcze na wieksze prace w ogrodzie. A psiuna jest wyjatkowa tez mam przygarnięta sunię bo się błakała pod iglakami biedna za płotem jest przekochana i widac bylo na poczatku, ze miała zły domjak ludzie tak moga krzywdzic?? Astry mój ojciec pamiętam siał do gruntu a potem pikował i zawsze były cudowne a ja nie mam cierpliwosci do tego kupuje malutkie sadzonki na targu ale moze kiedys bede miec wiecej czasu to tez bede siała.Podziwiam Cie bo widze, ze pracujesz na okrągło? i w soboty , niedziele to tez tego czasu masz mało ale roslinki ,kwiatki to wielka radośc na całe zło.

Danusia,u nas pogoda też paskudna-nieprzyjemny wiatr,dzisiaj nawet nie zrobiłam obchodu
A pracując na zmiany i w dni świąteczne to mam duzo więcej czasu bo mam wolne w tygodniu i cały dzień mogę latać z łopatą,a w niedzielę nie ma na to szans.Oczywiście nie zachwalam pracy w weekendy ale jak i tak się musi to trzeba też i widzieć dobre tego strony

A oglądałaś w wiadomościach o tej dziewczynce co ją kundelek uratował przed zamarznięciem,przykrywając ją sobą-jaka mądra psiunia,bohaterka !

A z tymi astrami to chyba przesadzilam,mam ich wysianych 3paczki-różnych odmian,ale człowiek cale życie się uczy,najwyżej będę cała w astrach
Asia 22:59, 03 mar 2013

cała w astrach? no to pewnie byłby ciekawy widok zawsze możesz podrzucic kilka koleżance z podkarpacia, gdy będzie blisko przejeżdżac
Marta7 23:10, 03 mar 2013

Asia napisał(a)
cała w astrach? no to pewnie byłby ciekawy widok zawsze możesz podrzucic kilka koleżance z podkarpacia, gdy będzie blisko przejeżdżac

Asiu jak najbardziej,zapraszam -będziemy obie całe w astrach-pić kawusię
Asia 23:15, 03 mar 2013

ok, dzięki za zaproszenie, na pewno skorzystam, zwłaszcza, że ogród masz bajeczny astry bardzo lubię i na naszej podkarpackiej, czarnej, ziemi dobrze rosną, nie to co w mojej glinie
anna_g 23:20, 03 mar 2013

Marta, byłam, poczytałam, macham, buziam i dobrej nocki życzę Idem spać bo jutro... do roboty
kitek81 07:56, 04 mar 2013

Dzień doberek

Poczytałam wczoraj troszkę wątku od początku i wielki szacun dla Ciebie, za siłę, determinację i stworzenie takiego pięknego ogrodu! Piękny masz ogród, tyle roślin, ehhhh kiedy ja tak będę miała?!

Pozdrawiam i życzę miłego dnia
ewa004 09:44, 04 mar 2013

Marta pozdrowionka wiosenno -zimowe zostawiam
Ewa4 22:08, 04 mar 2013

Trawki pod kontem oczka zamówione ale jeszcze oczko trzeba zrobić a jestem ledwo żywa ale jutro jak bedzie ładnie lecę działać dalej no i kawka na dworze zaliczona miłej nocki papa