Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 13:07, 05 mar 2013

Ewuś,normalnie podlewam,jak widzę że się przesusza podłoże to podlewam,to trzeba jakoś specjalnie podlewać?
kitek81 18:49, 05 mar 2013

Marta, normalnie gdybym dalej tam mieszkała, to może na te superaśne zakupy razem byśmy chodziły ale masz oko do takich cudeniek i to jeszcze za małe pieniądze super
wiosenne plony też masz już okazałe-ja to chyba muszę się wziąć, zanim do pracy wrócę, bo potem będzie cieżko na takie rozsady!
miłego wieczoru :*
Ewa4 21:07, 05 mar 2013

Martuś ale cudne te donice tą z pierwszego żedu w brązie dziś kupiłam z ogrodniczego razem z podstawką za 11 zł to mamy taką samą ale reszta marzenie jak już się obkupisz a jeszcze zobaczysz fajne donice to zacznij na alegro wystawiac pierwsza polecę do Ciebie na zakupy hihi spokojnej nocki
ewa004 22:24, 05 mar 2013

Swietne zakupy ,jeszcze chwilka i obsadzisz roślinkami i będzie git
Marta7 22:30, 05 mar 2013

kitek81 napisał(a)
Marta, normalnie gdybym dalej tam mieszkała, to może na te superaśne zakupy razem byśmy chodziły ale masz oko do takich cudeniek i to jeszcze za małe pieniądze super
wiosenne plony też masz już okazałe-ja to chyba muszę się wziąć, zanim do pracy wrócę, bo potem będzie cieżko na takie rozsady!
miłego wieczoru :*

Kasiu chodziłybyśmy ,oj chodziły-uwielbiam takie starocie
Rozsady w takich ilościach nigdy nie robilam-nie chciało mi się-przecież można gotową kupić,a teraz widzę że to wciąga-codziennie zaglądam co się w tych doniczkach dzieje,część postawilam u syna w pokoju,najpierw się złościł(i wcalę mu się nie dziwię)a potem jak zobaczył pierwsze kiełki to mało nóg nie pogubił tak leciał żeby mi o tym powiedzieć No i dużo mam donic jak dobrze mi się rozsada uda będę miała czym szastaćpozdrawiam
Marta7 22:40, 05 mar 2013

Ewa4 napisał(a)
Martuś ale cudne te donice tą z pierwszego żedu w brązie dziś kupiłam z ogrodniczego razem z podstawką za 11 zł to mamy taką samą ale reszta marzenie jak już się obkupisz a jeszcze zobaczysz fajne donice to zacznij na alegro wystawiac pierwsza polecę do Ciebie na zakupy hihi spokojnej nocki

Ewuś fajne te zakupy co nie? Ależ ja to lubię a jak jeszcze kwiatuszki dojdą to żyć nie umierać!
Marta7 22:47, 05 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Swietne zakupy ,jeszcze chwilka i obsadzisz roślinkami i będzie git

Ewuś jeszcze chwilka,jeszcze chwilka,narazie u nas mróz na całego a wogóle nie ma pierzynki z śniegu
Ewa4 23:00, 05 mar 2013

nie no donice rewelka a z kwiatami to dopiero bedą urokliwe fajny masz tam sklep a z tymi gratisami to się uśmiałam ja tak mam w ogrodniczym stały klient i jeszcze co dużo kupuje hehe
Marta7 23:17, 05 mar 2013

Ewuś ja mam tak samo,a na dzień dobry zawsze mówię:"to ja wasza stała klijentka"
Ewa4 00:24, 06 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Ewuś ja mam tak samo,a na dzień dobry zawsze mówię:"to ja wasza stała klijentka"

ja też tak mówię i jeszcze dodaję że jak widzą że idę to niech sklep zamkną bo ja to powinnam mnieć zakaz wchodzenia do ogrodniczego hihi