A u Was to co chwile pada. Floksy juz za chwile to beda przekwitac chodz one długo kwitną ale brak deszczu i znowu upały dają im popalic. Nie masz takich Elu za to masz inne chociażby piękny trawnik Lilie wodne U mnie dalej oczko wodne czeka w kolejce na wyczyszczenie ale mam tylko dwie rece do pracy a jeszcze co chwile cos niespodziewanego wyskakuje,tez chce duzo czasu spedzic w wakacje z wnukami bo uwielbiam ten czas a to jest tu i teraz i za chwile dorosną.... Pozdrawiam
Świetne te hortensje w donicach. Niestety nie mam gdzie przechowywać zimą ale w sumie można całkiem niedrogo też kupić w marketach - zamiast jednorocznych do donic - bo do jednorocznych w donicach niestety ręki nie mam. Ani porządnej kompozycji zrobić nie potrafię (czytaj: takiej z której byłabym zadowolona), ani mi to potem nie rośnie tak jakbym chciała.
Mam natomiast fuksję, przechowuję i co roku piękniejsza jest. Teraz kupiłam lantany - też spróbuję przechować - zobaczymy czy się uda.
I coraz bardziej podobają mi się donice z hortensjami, trawami, hostami. I nawet pamiętam codziennie o podlewaniu bo kiedyś było inaczej
Powiem Ci, że to nasze "dzieło" bonsajowe fajnie wygląda. I zastanawiam się dlaczego nic w tym roku nie zrobilyśmy Czas ucieka jak nie wiem co... ale rok się jeszcze nie skończył to może nam się uda jeszcze wspólnie popracować
Buziaki