Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

kitek81 19:11, 19 wrz 2013

wow, jak Ty to wszystko ogarniasz? ja cały czas coś robię, a efektów jakoś nie widać
anna_pisalska 21:54, 20 wrz 2013

Pyszności Miałam duże brzoskwiniowe drzewo i ładnie rodziło, ale nie udało mi się go uratować przed budową. Rosło mniej więcej na środku garażu. Potem sadziłam kolejne z marnym skutkiem. Zawsze mi wymarzły. Pozdrawiam jesiennie
Debra 11:00, 21 wrz 2013

kitek81 napisał(a)
wow, jak Ty to wszystko ogarniasz? ja cały czas coś robię, a efektów jakoś nie widać

Kasiu, co Ty też opowiadasz? Ile słoików przetworów pokazałaś, ile warzyw w warzywniku, nowe rabaty, skarpa.... Coś przesadzasz chyba
Debra 11:02, 21 wrz 2013

anna_pisalska napisał(a)
Pyszności Miałam duże brzoskwiniowe drzewo i ładnie rodziło, ale nie udało mi się go uratować przed budową. Rosło mniej więcej na środku garażu. Potem sadziłam kolejne z marnym skutkiem. Zawsze mi wymarzły. Pozdrawiam jesiennie

Aniu, brzoskwinie to trudne drzewka. Potrafią uschnąć niewiadomo dlaczego, łatwo chorują. Ten rok jest absolutnie wyjątkowy jesli chodzi o owoce brzoskwini. Nie sądzę by za rok było podobnie. Poza tym pod ciężarem owoców - pomimo podpierania - złamał się jeden spory konar. Na szczęście reszta drzewka w porządku.
Debra 11:03, 21 wrz 2013

martaibartek napisał(a)
Mniammmmm

Krysiu śliczne jesienne dekoracje
Ogródek jak zawsze wymuskany. Jednym słowem: pięknie

Marta dziekuję
Dlaczego nie masz swojego wątku? Tak tylko pytam
Debra 11:06, 21 wrz 2013

Wczoraj winobranie,ale zebrałam tylko połowę z jednego pnącza, reszty nie dałam rady

Potem kilka godzin pracy i fermentacja trwa

Jesiennie kwitnie hibiscus

Debra 11:14, 21 wrz 2013

Winko

eda 14:07, 21 wrz 2013

jej odwiedziłam i buźiaki przesyłam ale się napracowałas
AgnieszkaW 15:36, 21 wrz 2013

Masz chyba Debro niesamowitą frajdę, robiąc konfitury czy też winko ze swoich własnych owoców. Fajne uczucie, prawda? Fotki z dekoracjami jesiennymi przeurocze. Pozdrowienia zostawiam
Przetacznik 17:58, 21 wrz 2013

Debra napisał(a)
Wczoraj winobranie,ale zebrałam tylko połowę z jednego pnącza, reszty nie dałam rady

No to jest nagroda ogrodnika : ) Wino będzie przednie, przede mną też ta radość, czas zrywać winogrona, ale najpierw muszę zakończyć prace z pigwą, pozdrowienia od całej rodzinki : )