Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 10:20, 28 paź 2013

eda napisał(a)
Ależ pracy wykonałaś Debruśia super i ta zieleń miodzio więc zachwyt podzielam Dobrej nocki

No pracuś jestem Zieleń nadal soczysta, sporo roslin jak w lecie.
Dzisiaj znowu - po nocnej wichurze - dzień jak z bajki.

Miłego dnia Edytko
Debra 10:22, 28 paź 2013

marzena napisał(a)
Debra, no to zakupy nowe, ładnie się prezentują szmaragdy, nowe porządki w ogródku, pracowita dziewczyna z Ciebie

Nowe zakupy, nowa Marzenka w okienku
Szmaragdy też mi się podobają, teraz czekam z nadzieją, że będa zdrowo rosły, a potem ciąg dalszy. I tak w kółko
Debra 10:25, 28 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Pięknie wszystko wygląda, ale kanciki ...no perfekcja
Kolosalne zmiany, nawet jak już się ściemniło, nadal fajnie
Ciekawa jestem, co wymyslisz na wiosnę

Do wiosny to ja się sama już boję, co ja wymyślę

Sama wiesz jak to jest. Jedna zmian uruchamia lawinę zmian. Najlepiej to widać teraz u Danusi.
Był perfekcyjny ogród, trzeba było usunąć jedno drzewko, a tu masz....połowa ogrodu do wymiany )))
zawitka 10:54, 28 paź 2013

Hej Krysiu tak to jest z nami ogrodnikami jedno się zrobi to zaraz znajdzie się następna robota .Dziś też znalazłam robotę Poustawiałam nareszcie te swoje pługi pograbiłam bo sosna jeszcze gubi igły a ma je wielkie Wypijam z Wami kawkę i lecę dalej .bo piękna pogoda
boguslawa_ma... 17:58, 28 paź 2013

Witaj Krysiu ,dziś byłam na działce i znalazłam dla ciebie 1 wilczomlecza akurat do koperty,dlatego podaj adres na pryw. to jutro rano wyślęPozdrawiam
Debra 21:09, 28 paź 2013

zawitka napisał(a)
Hej Krysiu tak to jest z nami ogrodnikami jedno się zrobi to zaraz znajdzie się następna robota .Dziś też znalazłam robotę Poustawiałam nareszcie te swoje pługi pograbiłam bo sosna jeszcze gubi igły a ma je wielkie Wypijam z Wami kawkę i lecę dalej .bo piękna pogoda

Czytałam jakie porzadki robiłaś. Fajnie że posadziłaś juz bluszcze pod pieńkiem.
Ja cały czas porządkuję póki mam wodę, a szyszki stoją sobie w koszu i ciesza oczy Wkrótce się nimi zajmę
Debra 21:12, 28 paź 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Witaj Krysiu ,dziś byłam na działce i znalazłam dla ciebie 1 wilczomlecza akurat do koperty,dlatego podaj adres na pryw. to jutro rano wyślęPozdrawiam

Bogusiu, zaraz wyślę
Czy posadzony teraz jeszcze się przyjmie?

Czy chcesz może którys z moich - ja mam oprócz Złocistego, ktory masz, Migdałolistny, Martinii i Białoobrzeżony (chwast )
Zobaczę czy teraz da się pobrać sadzonkę, jak nie - bo one tegoroczne - to na wiosnę coś Ci urwę
eliza3 21:16, 28 paź 2013

Kanciki wykonane po mistrzowsku !!! Mnie nigdy takie równiutkie nie wychodzą
Debra 21:21, 28 paź 2013

eliza3 napisał(a)
Kanciki wykonane po mistrzowsku !!! Mnie nigdy takie równiutkie nie wychodzą

Dziękuję, ja się zawzięłam na nie
Dzisiaj znowu w kolejnej części ogródeczka, jeszcze mi 1/4 została do zrobienia. Jednego dnia nie daję rady obskoczyć całości, jednak kanciki wymagają trochę czasu.
Bardzo lubie jak wszędzie jest tak wyczyszczone. Teraz już trawa nie rośnie zbyt szybko, na wiosnę będą jeszcze ładne.
barbara_kraj... 23:10, 28 paź 2013

U mnie w sobotę zakręcili wodę. Do podlewania mam w beczce zapas deszczówki. Całe 200l !