Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

agatanowa 22:58, 20 sie 2013

chyba fajnym rozwiazaniem byłby
ale nie jest tam bluszcz?
Loosiuu 23:12, 20 sie 2013

A nie wiem nie widziałem! Zaraz poszukam może przegapiłem!
AgnieszkaW 09:12, 21 sie 2013

Bluszcz lepszy, ale jeszcze lepsza srebrna trzmielina (jest elegantsza od zlotej), która pięknie "poszła by" po pniach i rozjasniła to miejsce (na pniach i na murach trzmielina raczej nie przemarza). Pozdrawiam
AlicyaLK 09:17, 21 sie 2013

Wy tu u mnie gadu gadu, a mnie nie ma! Ale ze mnie gospodyni Mówimy o tych świerkach na przodzie? Dwa srebrne? Tam pod jednym już jest bluszcz, tak jak pisała Agata, a pod drugim będzie, tylko muszę się zabrać za przygotowanie terenu, a póki co czasu mi brakuje.... a teraz to zaczęło padać, więc w ogóle się nie da.

Agnieszko ta trzmielina to fajny pomysł... zwłaszcza, że będę ją miała w ogrodzie w różnej postaci, bo i krzewy i na pniu, to może być i pnąca... ale czy ona da sobie radę w takim sucho i ciemnogrodzie?
Zaraz będę o niej czytać

Filip, winobluszcz chcę puścić na siatkę, bo nie wiem, kiedy będziemy robić ogrodzenie, nie wiem nawet jakie bym chciała a zasadę mam jedną, jak nie wiem na 100%, to nie robię

Dziękuję, że o mnie myślicie i zaglądacie i takie fajne pomysły sami zgłaszacie!!
szarlotka 11:41, 21 sie 2013

Alicjo bardzo ładnie się u Ciebie zrobiło. Naprawdę widać ogrom pracy jaką w to włożyłaś
Pozdrawiam z deszczowej malopolski. Macham
AlicyaLK 11:49, 21 sie 2013

Witaj Szarlotko Dziękuję za odwiedziny i miłe słowo i zapraszam częściej kolejne zmiany już były, tylko pada i nie ma jak zdjęć zrobić, a jeszcze kolejne zaplanowane Taka mała reklama hah Zaraz pędzę do Ciebie
szarlotka 11:55, 21 sie 2013

Już nie mogę się doczekać nowych zdjęć
agatanowa 13:25, 21 sie 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Bluszcz lepszy, ale jeszcze lepsza srebrna trzmielina (jest elegantsza od zlotej), która pięknie "poszła by" po pniach i rozjasniła to miejsce (na pniach i na murach trzmielina raczej nie przemarza). Pozdrawiam

o tak, ta srebrna piękna! fakt-rozjaśniłaby
Loosiuu 14:18, 21 sie 2013

Ja myślałem nad tym szpalerem świerków pospolitych co pod nimi tak sucho i nic nie chce rosnąć.
AlicyaLK 14:27, 21 sie 2013

Loosiuu napisał(a)
Ja myślałem nad tym szpalerem świerków pospolitych co pod nimi tak sucho i nic nie chce rosnąć.

Aaaa no tam super by było... Ale da radę w suszy? w sensie mogę podlewać, ale nie codziennie