a mnie się te trawy podobają, tylko nie do moich założeń ma być zielono biało + od czasu do czasu czarne rośliny, ewentualnie róż, ale nie brąz
Mój M ostatnio złapał jakąś brązową trawę i pokazuje, że zeschnięte takie trzymają haha
Musiałabyś się zapytać Any, bo ona ma takie poletko z turzycami https://www.ogrodowisko.pl/watek/674-any-ogrod-maly-czyli-walka-z-ugorem?page=747
Kiedyś przechodząc w centrum ogrodniczym właśnie słyszałem dyskusję małżeństwa o sprzedawaniu suchych traw
Ja czepialski? nieeeee Może trochę...nie lubię prowizorek i po prostu zwracam uwagę na pierdołki
no ja sądzę, że połowa sąsiedztwa by myślała, że mi pousychały trawy hahah
Dzięki za link
Tak dla pewności... ja lubię Twoją czepialskość, chociaż w idealnych ogrodach Madżenki i Agi z Kwadratowego mnie rozwala, bo ja bym wzięła te ogrody z całym dobrodziejstwem, nic nie zmieniała, leżała na tarasie i podziwiała... a no i piłabym kawkę do tego najlepiej mrożoną
No, no, przejrzałam trochę stronek i widzę wielkie postępy. Ślicznie już masz, podcięte świerki dały fajne, rozproszone światło, jest już super. Pozdrawiam serdecznie Alicjo
Jak Agnieszka powiedziała o świerkach to mi przypomniała, że ostatnio się zastanawiałem czy nie był by fajnym rozwiązaniem winobluszcz pięciolistkowy pod nimi. Co prawda trzeba by go przycinać ze 3-4 razy w sezonie, ale efekt mógłby być ciekawy i szybki.