Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 20:28, 03 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Byłam przed chwila u Ciebie , poczytałam ale nie pisałam ale z rewizytą drugi raz jestem i pozdrówka zostawiam.O powrocie zimy nawet nie myśl, wiosna musi byc.

Fajnie Bogdziu, że zaglądasz do mnie

Dopiero długoterminową sprawdzałam...nie BĘDZIE zimy w ciągu 16 dni!!!
danuta_szwajcer 20:41, 03 mar 2014

Ale deszcz by sie przydał Kasiu horti niektore tylko okryłam bo za duzo tego mam, a żurawki listki brzydkie bede tylko usuwac i nowe sadzonki tez zrobie bo ładnie juz wypuszczaja, jak popada to ruszy wszystko. U mnie szkolki juz otwarte, ale marny wybor, horti byly ale takie niezbyt. Kupiłam tylko bratki i roze pnące bo były ładne Alohe i Rosarium i dwa bukszpany bo wiecej nie było. Wiosna ich zaskoczyła
Luki 20:45, 03 mar 2014

Jestem na bierząco a namiar na szkółke w Bytomiu będzie śledzony
Pozdrawiam.
malgorzata_s... 20:45, 03 mar 2014

Nadrobiłam Szkółki śpią Ja byłam w zeszłym tygodniu u Cierniaka to wielka szkółka (
Udawałam że nasion i doniczek szukam jak pani przybiegła i popatrzyła na mnie jak na wariatkę
Buziaki zostawiam
boguslawa_ma... 07:30, 04 mar 2014

Kasiu w Bytomiu jest szkółka na ul.Witczaka ,ja tam kupiłam u nich bukietową ale NN
wzięłam bo była duża i ładna ,a jaką ty chcesz?Ja bym się jeszcze wstrzymałam z miesiąc,teraz to suche patyczki są wiadomo jak przezimowałyBęde przejerzdzać to zajrze do tej szkółki co mają
Kindzia 08:21, 04 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale deszcz by sie przydał Kasiu horti niektore tylko okryłam bo za duzo tego mam, a żurawki listki brzydkie bede tylko usuwac i nowe sadzonki tez zrobie bo ładnie juz wypuszczaja, jak popada to ruszy wszystko. U mnie szkolki juz otwarte, ale marny wybor, horti byly ale takie niezbyt. Kupiłam tylko bratki i roze pnące bo były ładne Alohe i Rosarium i dwa bukszpany bo wiecej nie było. Wiosna ich zaskoczyła

Na deszcz się szykuje i dobrze. Tylko bardzo bym sobie życzyła żeby się do piątku wypadało
Właśnie nie wiem, czy mam się już szykować do przesadzania rozplenicy i żurawek. W łezce mam z tym robotę...teraz w weekend i tak nie zdążę ze wszystkim, ale jeszcze za tydzień...

To ładne zakupy zrobiłaś Sporo kupiłaś Planujesz coś jeszcze?

Tak, wiem, że szkółki jeszcze nie pracują, obdzwoniłam parę.

Pozdrówka
Kindzia 08:24, 04 mar 2014

Luki napisał(a)
Jestem na bierząco a namiar na szkółke w Bytomiu będzie śledzony
Pozdrawiam.

Zapraszam
Też nie wiedziałam, że w Bytomiu szkółka jest
I ja macham
Kindzia 08:25, 04 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nadrobiłam Szkółki śpią Ja byłam w zeszłym tygodniu u Cierniaka to wielka szkółka (
Udawałam że nasion i doniczek szukam jak pani przybiegła i popatrzyła na mnie jak na wariatkę
Buziaki zostawiam

To u nas na wsi porządniejsza szkółka, mimo, że nie zrzeszona w ZSP. Już pracowali w zeszłą sobotę

Kindzia 08:30, 04 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu w Bytomiu jest szkółka na ul.Witczaka ,ja tam kupiłam u nich bukietową ale NN
wzięłam bo była duża i ładna ,a jaką ty chcesz?Ja bym się jeszcze wstrzymałam z miesiąc,teraz to suche patyczki są wiadomo jak przezimowałyBęde przejerzdzać to zajrze do tej szkółki co mają

Ochoty mi narobiłaś na hortensje vanille fraise i 5 sztuk potrzebuję. Ogrodowe do Uli jadą, na ich miejsce vanilki pójdą. Myślę jeszcze żeby parę miskantów variegatus tam dosadzić, ze 4 - 5 sztuk...
Zajrzyj, zapytaj o te hortki i miskanty jak możesz, będę wdzięczna
Mala_Mi 09:44, 04 mar 2014

Czytam, czytam... wiem co w trawie piszczy..