Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Mala_Mi 20:47, 23 mar 2014

Nadrobiłam postępy prac..... niestety z powodu swoich prac.. nie mam czasu na forum..
Sorki za bukszpany..... owszem zdarzały sie gorsze sadzonki, ale to ilości śladowe, a reszta zgodnie z opisem.. i zwykle do gorszej był dodany drugi.... tak, że suma summarum wychodziło na to samo..
Więcej nic nie pokazuję i nie podaje informacji, bo nie ukrywam, że sie poczułam sama jak oszustka.. .. sporo osób z forum kupowało i nikt nie narzekał.. ja ten namiar też mam z forum.
Z własnego doświadczenia ci tylko powiem.. tnij mocno... i to już po posadzeniu. Tam gdzie był przycięty jest 3 razy szerszy... i po 2 latach osiągnął twoje 2 rzędy z jednego.. a tam gdzie nie cięłam.. jest jak jest.
Na wszelki wypadek obejrzałem swoje bukszpany których jeszcze nie posadziłam, a kupiłam 130 szt.. tych mniejszych.. urosną.. i mam 6 więcej.. akurat tyle ile tych mniejszych bukszpanów niż w ofercie. NIe mam czasu na posadzenie, wiec zadołowałam.. w szklarni , tylko tam ma gotowy grunt..

Sadzonki pakują pracownicy.. a ludzie są tylko ludźmi i nie zawsze są to fachowcy... kupowałam tu już kilka razy, w sumie minimum 500 szt.
To tak w ramach wyjaśnienia.

Więcej już sie nie odzywam.. bo potem sie czuję fatalnie
Luki 23:08, 23 mar 2014

admete prace nadal czuje w kościach Efekty estetyczne nadal marne, ale trzba czekać na lepszy wybór roślin w szkółkach

Paweł fotki widziałem

Nikita Oczywiście się pochwale a rawka to turzyca Evergold.

Nati podzielam zdanie chociaż czasem też dobrze coś zaplanować. Letnie kompozycje będą już raczej wg planów

Aniu nie musisz nadrabiać jak będzie coś ciekawego dam znać masz 4 razy większy ogród i podziwiam jak to ogarniasz.
Co do buksików napisałem u Ciebie i jeżeli w jaki kolwiek sposób moja opinia zabrzmiała jako skierowana do Ciebie to Przepraszam, ale my przecież nie jesteśmy tutaj od gniewania tylko od doradzania tymbardziej jeszcze raz podkreślam nie mam totalnie nic za złe
Koniec tematu
malgorzata_s... 18:01, 24 mar 2014

Łukasz i co podlało szafirki ? Kiedy się wybierasz do Wrocławia ?? Pieska wieziesz?
Luki 18:47, 24 mar 2014

Gosiu nie wiem czy podlało, wyszedłem i wróciłem po ciemku jutro podleje. A do wrocka oczywiście jade po buksiki a z pieskiem to nie wiemy co zrobić bo się troszke przywiązaliśmy, ale dwa białe psy to kłopot. Kiedy sie wybieram ?? dobre pytanie chce jak najszybciej.
malgorzata_s... 19:06, 24 mar 2014

Luki napisał(a)
Gosiu nie wiem czy podlało, wyszedłem i wróciłem po ciemku jutro podleje. A do wrocka oczywiście jade po buksiki a z pieskiem to nie wiemy co zrobić bo się troszke przywiązaliśmy, ale dwa białe psy to kłopot. Kiedy sie wybieram ?? dobre pytanie chce jak najszybciej.

No to powodzenia Ja jadę w sobotę
Mala_Mi 20:49, 24 mar 2014

OOOO śliczny piesek serce skradł... ten biały z łątką... ??? Oj mi też się ona/ona podoba
Magda70 21:56, 24 mar 2014

Ależ zmiana na super jest...i to nic, że jeszcze nie skończone...i tak duuużo zrobiles!
A buksiki urosną
Luki 22:23, 24 mar 2014

Gosiu na chwile obecną 75% jade ale jest jeszcze te 25% sporej niepewności.

Aniu tak dokładnie biały łaciaty piesek (on ) kradnie serca wielu. Nawet moje, a strasznie się zastrzegałem, że nie chce aby zostawał. Teraz prawdopodobnie siotra go zabierze, czyli za płot

Magda Pewnie, że urosną, nie martwie się tym zrobie im teraz precyzyjne cięcie zagęszczające i już w przyszłym roku będą gęste Najbardziej męczy mnie brak bylin na rabate, ale niektóre będą dopiero na początku maja a to jeszcze 1,5 miesiąca, ale podstawa trzymać się planu.
malgorzata_s... 22:30, 24 mar 2014

No to wszystko się może wydarzyć Trzymam kciuki
Pola 22:38, 24 mar 2014

Łukasz nadrobiłam oglądanie, roboty dużo odwaliłeś szkielecik jest dodatki będą i będzie git