Ewelino mnogośc tego robactwa mnie przeraża, kruszcze, nosorożce niedługo będą grasowały dinozaury w ogordzie

Wszystko co zbyt przypomina pędraka u mnie nie ma racji bytu, a jeżeli to w kompoście jest pożyteczne niech tam się rozmnażą, a ja będę po prostu trochę ograniczał
admete na lesustrzanke zbierałem od gimnazjum, ale zawsze coś ważniejszego było, t telefo, to wymiana laptopa inne bardziej potrzebne elektroniczne gadżety

Jak już ją w końcu mam to trzeb wykorzystać jej możliwości bo są ogromne. Powiedziałem sobie, że dopuki nie opanuje różnych technik i dobrej obsługi, żadnych dodatków nie będę dokupywał. Traktuje to w końcu jako zabawa i dodatkowe zajęcie, a zdjęcia bardzo lubię robić. Najbardziej ludziskom

ale od paru lat jakoś nie mam zbyt wiele okazji...
Kasiu żurawkami możesz mi zawracać głowe ile wlezie

Już idę zobaczyć.
Iwono ja swojego kompostu nie przerzucam bo mam plastikowy kompostownik i jest to bardzo utrudnione, staram się mieszać warstwy, aby za bardzo się nie zbijał, a przy okazji przesiewania dużo nierozłożonej materii wraca spowrotem do kompostownika i w sumie to można nazwać u mnie przerzucaniem kompostu
polinko a to tylko połowa drzewa

Głowy sobie nie dam uciąć czy sadzona była w 2007 czy 2008.
Rośnie szybko i pięknie wygląda przez cały rok. Na samym początku musiałem ją podwiązywać do drzewa, teraz radzi sobie sama.
Irenko zgodze się w 100% a jeszcze te piękne świeże wiosenne kolory...
Taki szpaler również i mnie się marzy, ale takie coś w moim własnym bardzo odległym w czasie ogrodzie sobie zrobie.
Marzenia może kiedyś się spełnią. Mam już wszystko zaplanowane

niektóre rzeczy w mniejszym, niektóre w większym stopniu