Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Bea 22:13, 14 sie 2014

Czy widziałeś w raju jeżówkę STRAWBERRY SHORTCAKE".

Jeśli tak to co o niej sądzisz.
Luki 22:37, 14 sie 2014

Iwono

Beato widziałem i to w dużej ilości.

Poweim szczerze, że jak zobaczyłem na zdjęciach to troszke mnie rozbawiła i pomyślałem sobie kto takie coś na rynek wprowadził, jednak po zobaczeniu na żywo byłem zachwycony. Bardzo efektowna i ogryginalna odmiana
ewsyg 22:44, 14 sie 2014

Moja koleżanka nazywa ją zmokłym wróblem. Mnie się ona podoba i mam nadzieję, że w przyszłym roku ładnie zakwitnie. Moje sadzonki uratowałam z macek ślimaków i teraz się odradzają.

Tą posadziłam z przodu a z tyłu Catherinę
AlKa 10:19, 15 sie 2014

Normalnie tak kusicie tymi fotkami
Bea 12:27, 15 sie 2014

Fajne są

dzięki

Nie mam nic przeciwko takiemu kuszeniu.

Zdjęcia ładne to się przyjemnie ogląda.

Możesz spokojnie wklejać.
lublinianka 15:37, 15 sie 2014

moje jeżówki też są jedzone przez ślimaczory, ale rośliny nie dają się im tak łatwo. m.in. za to je uwielbiam. w końcu doczytałam cały wątek, a teraz podziwiam ostatnie zdjęcia
tabliczkazna... 16:35, 15 sie 2014

Luki napisał(a)

Poweim szczerze, że jak zobaczyłem na zdjęciach to troszke mnie rozbawiła i pomyślałem sobie kto takie coś na rynek wprowadził, jednak po zobaczeniu na żywo byłem zachwycony. Bardzo efektowna i ogryginalna odmiana

Śmieszne, w pierwszym odruchu chciałoby sie lecieć po konewke. ))
Luki 20:24, 15 sie 2014

Ewo na mnie największe wrażenie robią jeżówki w dużej grupie, ale jak tu się zdecydować kiedy tyle jest dostępnych odmian

Alka trzeba się nawzajem kusić niech każdy troszke pocierpi podczas trudnych wyborów... ot i cały urok ogrodniczkowania

Beato szkoda, że podczas mojej ostatniej wizyty zapomniałem bateri do apartu włożyć, byłoby więcej zdjęć kusicielskich

lublinianka podziwiam wytrwałość u mnie w tym roku też plaga ślimaków takich malutkich w skorupkach nawet nie ma tego jak wyłapać, a małych dziurek w liściach pełno.

Marto bardzo ciekawa odmiana, ale wg mnie musi rosnąć przynajmniej w kilku egzemplarzach
Mala_Mi 20:48, 15 sie 2014

Ty u mnie pisałeś dłuuugo, a ja napiszę krótko.....
Jaki dół???
Ja szczękę zbieram z klawiatury..a w moim wieku o te rzecy trzeba dbać...chyba Ci wleję!
Mi się szalenie podoba...kolorowo a nie gryzie w oczy i nie razi...... to mi sie podoba najbardziej..
nicol21 07:13, 16 sie 2014

nowa rabata bardzo fajnie wygląda!do jesieni się jeszcze trochę rozrośnie a za rok to już w ogóle bajka będzie. a ta bardziej dojrzała rabata też niczego sobie ;P
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies