Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Kawa 11:57, 05 maj 2016

Luki napisał(a)
Kamilo już skończony, teraz podlewać i czekać. Niestety sterownik na razie za mnie tego nie zrobi bo nie mam czasu go zamontować ale przynajmniej z wężem latać nie muszę bo zraszaczami podlewam.

szczęściarz
a mogę mieć prośbę?
hmmm czy mozesz napisac choć raz Kami Kamcia lub coś w ten deseń bo Kamilo to tak poważnie i hmm
a ja ani powazna ani hmmmm
macham
Kindzia 14:02, 05 maj 2016

Wałowanie po ciemku przy światłach tarasu i kropiącym deszczu były bardzo relaksujące ...wyobrażam sobie
Gosiek33 14:09, 05 maj 2016

miły dla mnie off topic, tylko żeby jeszcze coś z tego zrozumiała

mam od kilku lat Nikona D40x i najwyższa pora na nowy. Jeden obiektyw kitowy, drugi 200 - oba nikkory.

jankosia napisała o adapterach do Zenita, mam Pentaxa ale to niestety analogowe i bawić się w wywoływanie to już nie na moje nerwy.

Za to może ktoś napisze tak po ludzku jaki aparat kupić? Raczej o obiektywach piszecie, a body stare ma być? Bardzo będę wdzięczna za podpowiedzi.
Kacha123 19:51, 05 maj 2016

Oj to Ty masz charakter - po ciemku i w deszczy tyrać walcem - twardziel!
Pawlus 20:43, 05 maj 2016

Po takim przygotowaniu i poświęceniu trawnik będzie jak żyleta
nicol21 20:56, 05 maj 2016

Wow! Niezla historia z tym walcem - ale grunt że zrobione - mam nadzieję, że siostra doceni!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Lukasz2013 21:04, 05 maj 2016

Brawo Ty
malgorzata_s... 21:18, 05 maj 2016

Przybiegłam gotowa walca oglądać a tu fotek brak
Luki 22:04, 05 maj 2016

Ewo szukałem walca w promieniu 10km od domu dalej nie miałem czasu się zaciągać

Kamilko pewnie, będę pamiętać

Kindzia ja się tylko uśmiechnę

Gosiek ja osobiście body kupiłbym nowe, ale doradzać trudno bo to wiele trzeba zabrać pod uwagę no i to jakie kto ma wymagania. Czasami czytam na forach fotograficznych, że body mało ważne bo najważniejszy i tak obiektyw, po części się z tym zgodzę, ale ni do końca bo dla amatora to lepsze jednak jakieś nowinki, które ułatwią zrobienie ładnych zdjęć, a dobry obiektyw może to tylko polepszyć. No i oczywiście pierwsze skrzypce gra cena bo rozbieżność jest ogromna.

Luki 22:11, 05 maj 2016

Kasiu jak mi na czymś zależy to jestem bardzo uparty, ale bez przykrości się nie obyło, ale to akurat szkoda gadać.

Paweł gleba dość słaba więc cudów nie będzie, ale chyba zabiorę próbki przy okazji na badanie bo mam wrażenie, że jest kwaśna.
Pomijam fakt, że nawet dnia nie potrafią upilnować psa by nie biegał i wyprowadzić go na spacer bo pies nie potrafi niestety spokojnie biec tylko orać na zakrętach, ciekaw jestem jak to ma miesiąc wytrzymać.

Ewelino nie sądzę

Łukasz Brawo Ja

Gosiu czas gonił bo Pan przysługę mi zrobił z dobrej woli i nawet grosza ode mnie nie chciał w zamian, więc czasu na zdjęcia brak, chociaż coś na telefonie chyba zrobiłem.
Poza tym Pan miał w swojej małej szkółce piękne Cisy Elegantissima, Choiny Jedelloh i miniaturowe jodły, w sumie sosny też były ładne... pokusa ogromna, a z grzeczności za przysługę wypada po coś wrócić