Moniko u mnie werbeny aż pod dostatkiem, a jeszcze duże z nasion stoją na moim parapecie
Joasiu no niestety chwast ma każdy, ale najgorzej jest jak ktoś ma też takie wędrujące z sąsiedztwa
Marylo witam

ja niestety o tym wcześniej nie myślałem, a mógłbym mieć już co najmniej 5 letnie drzewa, a tak jedyne moje drzewne dorobki to dwie kiepskie wierzby, ale poczekam te 5 lat o ile wszystko posadzę
Jagoda nie oglądałem niestety, z właścicielem tylko rozmawiałem jakie ma odmiany, a kilka ich ma no i spojrzałem na wysokie bardzo wąskie cisy, a ceny ma dobre. Pw
Agnieszko cały zamysł na ogród dopiero w tym roku udało mi się sprecyzować, ale już wiem czego chce i troszkę zmian mnie czeka, ale myślę, że zmian na lepsze
Anula no ja też pierwszy raz się bałem tym bardziej, że wiśnie mogą chorować przez nieumiejętne cięcie, ale w późniejszym czasie już tak mocno ciąć nie będę bo zależało mi głównie na tym by przy podstawie nie był to taki wiecheć z patyków, teraz mam ładne i kształtne korony
Kasiu dla zdrowia zębów sąsiadek to nie stać mnie na taką konstrukcje

za drogo by to wyszło, ale wyglądałoby super, chociaż plan na altanę przesunął się mocno w czasie, więc kto wie