Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Starorzecze na górce

Starorzecze na górce

Gabrysia_ 07:54, 23 wrz 2013

Agata...fajnie,że wróciłaś
Chorwacja jest piękna,dzięki za fotki...sama do swoich często wracam
Buziaki
kachat 08:23, 23 wrz 2013

Ja kiedyś omałoco pojechałam do Chorwacji - teraz widzę, że trzeba w końcu zrealizować plan, bo pięknie tam jest I lawenda jeszcze kwitnie Super fotki, fajnie tak sobie poprzeglądać z rana

A co do powojników górskich (Montana) to właśnie poczytałam, że one jednak są wrażliwe na mrozy i by nie przetrwały u mnie
Luckaa 08:44, 23 wrz 2013

Hej Agatko, widać że robi się coraz piękniej, pozdrawiam.
agatanowa 11:23, 23 wrz 2013

Dzięki Dziewczyny za wizytę.
Co do zdjęć, to była pierwsza tura z ubiegłego roku z przełomu czerwiec/lipiec (jako że o pięknie Chorwacji była mowa, więc wkleiłam). Na tegoroczne muszę jeszcze trochę poczekać, bo mąż "obrabia" (cokolwiek to oznacza). Kachat, zatem lawenda już nie kwitnie na dziko tak, jak na jednym z wcześniejszych zdjęć Generalnie mniej roślin kwitnie i więcej wszelkich suchości/ochrowatości widać
kasiula79, nowy awatarek trzyma ściętą gałąź wierzby zdaje się mandzurskiej - zdjęcie pochodzi od zawitki, Halinki, która obdarowała mnie sadzonkami przed wyjazdem, pokażę całe:

kasiek 09:41, 25 wrz 2013

No śliczna z Ciebie dziewczyna - jak pisałam u siebie - taka Królewna
Foty z Chorwacji cudne - my z mężem byliśmy tam w podróży poślubnej w 1998roku ale klimat był ten sam. W przyszłym roku jak się uda to z całą rodzina tam się wybieramy - zwłaszcza ze rafy tam są piękne, może nie tak jak w Egipcie ale tez pełne życia. Tyle że na jeżowce trzeba uważać i plaża przeważnie żwirowa ale - klimat cudny!
BarbaraM 09:46, 25 wrz 2013

Właśnie przekonałam się do Chorwacji.Dziękuję.
agatanowa 01:58, 26 wrz 2013

Dziękuję, Dziewczyny jeszcze coś wkleję z bieżących wakacji, pomimo że wątek o ogródku miał być, ale pogoda kiepska, więc tak na rozpromienienie pochmurnych, deszczowych i zimnych dni:
gdzie_idziesz 11:23, 26 wrz 2013

Jakie cudne foty. I ta glicynia kwitnąca. Ciepło się zrobiło w ten pochmurny dzień.
Musieliście mieć super urlop.
Widzę że idziesz jak burza w swoich ogrodowych pracach. W takim tempie za dwa lata zabraknie Ci miejsca na rabatach.
Pozdrawiam serdecznie
Slawko 17:37, 26 wrz 2013

Witam Jestem tutaj u Ciebie po raz pierwszy... śliczny trawnik! Urzekają mnie również Twoje zdjęcia... jak i Ty sama. Widać że jesteś bardzo energiczną osobą, otwartą... a po czym wnioskuję? Po zdjęciach właśnie! Pozdrawiam i będę zaglądał

P.S. Po zdjęciach również wnioskuję, że ogród również śliczny, jak i z resztą jego właścicielka
agatanowa 01:27, 27 wrz 2013

Sławko, jesteś komplemenciarzem jakich mało Oczywiście dziękuję, miło się komuś jeszcze podobać. Ogródka jeszcze w zasadzie nie ma, ale również dziękuję w jego imieniu

A ja do Ciebie już wielokrotnie zaglądałam, choć nie pamiętam, czy się wpisałam. Bardzo podoba mi się charakter wszystkiego, co tworzysz. Naturalny wdzięk. Najbardziej jednak utkwił mi w pamięci portret dziewczynki w brązach ze smugą światła przecinającą środek twarzy. Chyba nie pomyliłam Cię z nikim innym. Aha, i korzystając z okazji gratuluję i matury, i studiów